Alege un model pentru tine

 • Fotoliu puf para XL
 • Fotoliu puf para bermuda
 • Fotoliu puf para XXL Drop
 • Fotoliu puf pentru copii
 • Fotoliu puf para XXL
 • Arata tot

Beanbags de pluș - oferă confort și relaxare cu beneficii pentru sănătate!

Vă prezentăm o colecție unică de beanbags din pluș care vă vor încânta prin moliciunea, confortul și versatilitatea utilizării. Beanbag-urile de pluș sunt mobilierul perfect pentru o gamă largă de aplicații, atât acasă, cât și în locuri publice. Vă invităm să descoperiți posibilitățile și avantajele produselor noastre.

Relaxați-vă în lux și, în același timp, aveți grijă de sănătatea dumneavoastră - alegeți beanbags de pluș pentru un confort fără egal!

Posibilități de utilizare a sacilor de fasole din pluș:

 1. Relaxare la domiciliu: sacii noștri de fasole din pluș sunt un loc minunat pentru a vă relaxa după o zi grea. Puteți citi pe ele, viziona filme, asculta muzică sau pur și simplu vă puteți relaxa într-o atmosferă confortabilă.
 2. Camera copiilor: Beanbags de pluș sunt soluția perfectă pentru camera copiilor. Datorită moliciunii lor, ele oferă locul perfect pentru ca cei mici să se joace, să studieze și să se relaxeze.
 3. Ca mobilier pentru spații publice: Beanbagurile din pluș funcționează bine și ca scaune confortabile în cafenele, biblioteci, hoteluri sau locuri de întâlnire. Ele adaugă confort și confort, încurajând oamenii să petreacă timp în zonă.
 4. Utilizați la evenimente: Beanbagurile noastre de pluș sunt ideale ca loc de relaxare în timpul evenimentelor, fie ele de familie sau sociale. Ele creează o atmosferă relaxată, informală și vă încurajează să petreceți timp cu cei dragi.

Avantajele sacilor cu fasole din pluș:

 1. Moliciune excepțională: Datorită utilizării plușului de înaltă calitate, beanbags-urile noastre oferă o senzație de confort și confort de neegalat.
 2. Ergonomie: Beanbag-urile din pluș se adaptează la forma corpului, oferind suportul potrivit pentru coloana vertebrală și permițându-vă să vă relaxați în diferite poziții.
 3. Modele și culori: beanbagurile de pluș sunt disponibile într-o gamă largă de modele și culori, permițându-vă să vă potriviți perfect cu designul interior și preferințele personale.
 4. Îngrijire ușoară: fotolii puf din pluș sunt ușor de curățat și se păstrează impecabil de curați. În majoritatea cazurilor, este suficient să le ștergeți cu o cârpă umedă pentru a îndepărta murdăria.
 5. Siguranță: fotolii puf din pluș nu au margini ascuțite sau părți dure, ceea ce îi face o alegere sigură pentru copii și adulți.

Scaun de pluș cu fotolii puf la modă

este o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unui accesoriu modern, dar practic pentru casa dvs. Este un produs de înaltă calitate, care va dura în mod fiabil mulți ani. A fost conceput pentru persoanele care apreciază relaxarea peste medie. Oricine se scufundă în scaunul beanbag cel puțin o dată nu va avea nicio dorință de a-l schimba cu un alt puf. Acesta este un model care se distinge în mod semnificativ de produsele standard de acest tip, cum ar fi pufurile gonflabile. În primul rând, beanbagul moale se adaptează flexibil la forma corpului. Acesta curge perfect în jurul acestuia, dar în același timp nu se prăbușește.

Acest lucru este foarte important pentru sistemul nostru scheletic. Scaunul nu provoacă presiune asupra mușchilor sau articulațiilor în timpul utilizării, astfel încât chiar și șederea prelungită nu va provoca disconfort. Beanbags pufuleți sunt cea mai bună opțiune pentru persoanele care au nevoie de relaxare maximă după o zi grea. Un astfel de scaun va garanta relaxarea pe care o așteptăm. Va fi perfect pentru a vă uita la televizor, a lucra la calculator, a citi o carte sau chiar pentru a trage un pui de somn după-amiaza. Alegerea este atât de largă încât putem găsi cu ușurință ceva care să ni se potrivească. Foarte populare sunt beanbagurile de pluș XXL, care sunt folosite nu numai pentru a sta jos, ci și pentru a se întinde.

Descoperiți plăcerea de a vă odihni pe un beanbag de pluș moale, sănătos și relaxant!

Beanbagurile de pluș, datorită proprietăților lor unice, contribuie la calitatea relaxării, a odihnei și au un efect benefic asupra sănătății. Aflați în detaliu beneficiile detaliate ale utilizării mobilierului nostru:

Proprietăți relaxante și odihnitoare:

 • Confort maxim: beanbagurile de pluș oferă o moliciune și un confort excepțional, ceea ce le face locul ideal pentru odihnă și relaxare. În plus, umplutura potrivită se adaptează la forma corpului, ceea ce face ca relaxarea să fie și mai plăcută.
 • Liniștirea minții: Beanbag-urile noastre de pluș creează o atmosferă confortabilă care vă permite să vă relaxați mintea și să vă îndepărtați de agitația vieții de zi cu zi. Este locul perfect pentru a medita, a asculta muzică relaxantă sau a citi o carte.
 • Susținerea hobby-urilor: fotolii puf din pluș sunt ideali pentru a face activitățile preferate sau pentru a dezvolta hobby-uri. De exemplu, puteți picta, scrie, desena sau viziona filme pe ele.

Proprietăți de sănătate:

 • Sprijin pentru coloana vertebrală: Datorită umpluturii lor elastice, beanbagurile de pluș ajută la menținerea unei posturi naturale, susținând sănătatea coloanei vertebrale. Ele oferă un sprijin adecvat pentru spate, minimizând riscul de durere sau de întindere.
 • Relaxarea mușchilor: Așezarea confortabilă și moale pe beanbags de pluș ajută la relaxarea mușchilor și la reducerea tensiunii. Utilizarea regulată a mobilierului nostru contribuie la regenerarea musculară după efort fizic.
 • Îmbunătățirea circulației: Așezarea pe beanbags de pluș poate ajuta la îmbunătățirea circulației. Prin adaptarea la forma corpului, beanbags ajută la reducerea presiunii asupra părților individuale ale corpului și asigură o distribuție uniformă a greutății.

Utilizând beanbag-urile noastre de pluș, nu numai că aveți grijă de confortul dumneavoastră, dar și de sănătatea și odihna corespunzătoare. Investind în acest mobilier, vă veți traduce cu siguranță într-o îmbunătățire a stării dumneavoastră de bine și a sănătății generale.

Fotolii puf cu o husă suplimentară

Beanbag-urile propuse au o husă exterioară realizată din pluș. Acest material este deosebit de plăcut la atingere. Avantajul său suplimentar este că un astfel de scaun va arăta excepțional de elegant și impresionant. Pufurile din microfibră reprezintă o investiție pentru mulți ani. Ele sunt durabile și, de asemenea, rezistente la deteriorări. Sunt perfecte pentru camera de zi, sufragerie, dormitor, camera copiilor sau hol. Se potrivesc nu numai cu amenajările moderne, ci și cu cele tradiționale. Gama largă de culori face posibilă alegerea unei nuanțe care se va potrivi perfect cu un anumit decor.

Scaunele din pluș sunt ușor de păstrat curate. Putem îndepărta cu ușurință orice murdărie de pe suprafața lor, de exemplu, petele de suc. În interiorul pufului există un capac suplimentar pentru umplutură. Aceasta este o soluție extrem de practică - pur și simplu îndepărtăm materialul exterior și apoi îl aruncăm în mașina de spălat. Asigurați-vă că respectați recomandările de spălare ale producătorului.

În interiorul scaunului există o umplutură aprobată sub formă de granule de polistiren de primă clasă. Un astfel de material este rezistent la strivire, ceea ce înseamnă că puful își păstrează forma originală timp de mulți ani.