Alege un model pentru tine

 • Fotoliu puf pentru copii
 • Fotoliu puf para XL
 • Fotoliu puf para bermuda
 • Fotoliu puf para XXL Drop
 • Fotoliu puf para XXL
 • Arata tot

Descoperiți confortul în aer liber - saci de fasole din nailon ideali pentru grădină, terasă și balcon!

Descoperiți colecția noastră de saci de fasole din nylon disponibilă pe Italpouf! Combinând funcționalitatea, durabilitatea și designul modern, sacii noștri de fasole din nylon sunt soluția perfectă pentru cei care caută mobilier practic și durabil pentru casa lor.

La Italpouf veți găsi o varietate de beanbags din nylon pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră:

 • Fotoliu puf din nylon pentru copii: Beanbag-urile noastre din nylon dedicate copiilor combină funcționalitatea, durabilitatea și designul atractiv. Disponibile într-o varietate de culori și modele, acestea oferă locul perfect pentru ca cei mici să se joace și să se relaxeze.
 • Fotoliu puf din nailon XL: Dacă aveți nevoie de un beanbag mai mare, beanbag-urile noastre din nailon XL sunt alegerea perfectă. Dimensiunea mai mare oferă și mai mult confort, iar nailonul rezistent garantează o utilizare de lungă durată. Sunt dedicate adolescenților, dar și adulții pot sta confortabil pe ele.
 • Fotoliu puf din nailon XXL: Beanbag-urile noastre mari din nylon oferă un confort extraordinar . Disponibile într-o gamă largă de culori, se vor potrivi perfect în orice interior.

Avantajele sacilor de fasole din nylon de la Italpouf:

 1. Durabilitate: Nailonul este un material cu o rezistență mecanică ridicată, ceea ce face ca sacii noștri de fasole să fie rezistenți la deteriorări, garantând o utilizare de lungă durată.
 2. Ușurința de curățare: Nailonul este un material ușor de curățat, permițându-vă să vă păstrați sacii de fasole în stare impecabilă pentru o perioadă lungă de timp.
 3. Suport ergonomic: Umplutura flexibilă a sacilor noștri de fasole din nailon se adaptează la forma corpului, oferind o ședere confortabilă și un sprijin adecvat pentru coloana vertebrală.
 4. O gamă largă de culori: Disponibile într-o gamă largă de culori, sacii noștri de fasole din nailon vă permit să vă asortați perfect cu interiorul dvs. și să creați un design coerent al spațiului.

Descoperiți colecția noastră de beanbags din nylon și aduceți durabilitatea, funcționalitatea și stilul în casa dvs.

Duceți relaxarea la următorul nivel - beanbaguri de nylon durabile și elegante pentru spațiul dvs. exterior!

Folosirea sacilor de fasole din nailon este o ocazie excelentă de a avea grijă de sănătatea dumneavoastră și de a experimenta relaxarea la cel mai înalt nivel. Iată câteva dintre beneficiile utilizării acestui mobilier:

Aspectul sănătății:

 1. Îmbunătățirea posturii: Datorită umpluturii lor flexibile, pufurile din nylon pentru beanbag-uri susțin postura naturală a corpului, ceea ce are un efect pozitiv asupra sănătății coloanei vertebrale și a mușchilor spatelui. Un scaun bine conturat minimizează riscul de dureri de spate și reduce stresul asupra articulațiilor.
 2. Regenerare musculară: Atunci când se odihnesc pe beanbagul de nylon, mușchii corpului se pot regenera. Scaunul care se adaptează la forma corpului permite o mai bună relaxare și contracarează tensiunea musculară excesivă.

Aspect de relaxare:

 1. Un loc personal de liniște: Beanbag-urile din nylon creează locul perfect în care ne putem relaxa după o zi grea la muncă sau la școală. Este locul perfect pentru a ne îndepărta de agitația cotidiană și pentru a ne relaxa mintea.
 2. Sprijinirea activităților de relaxare: Sacii noștri de fasole din nailon sunt perfecți pentru a practica meditația, a citi, a asculta muzică sau a viziona filme. Ele se adaptează corpului dumneavoastră, permițându-vă să vă cufundați complet într-o activitate de relaxare și să petreceți timpul confortabil.
 3. Socializare și integrare: Beanbag-urile din nylon sunt, de asemenea, ideale pentru socializare, pentru a discuta cu prietenii sau familia. Petrecerea timpului împreună pe acest mobilier confortabil creează o atmosferă prietenoasă, favorabilă relaxării și consolidării legăturilor interpersonale.

Beanbags-urile noastre din nailon nu sunt doar mobilier durabil și practic, ci și o sursă de confort, relaxare și îngrijire a sănătății. Investind într-unul dintre produsele noastre, aveți grijă de starea dumneavoastră de bine și de sănătate, adăugând în același timp funcționalitate și stil interiorului dumneavoastră.

Fagurele de fasole durabil pentru exterior

va înlocui în mod eficient șezlongul nostru tradițional sau scaunul de grădină. Este o soluție excelentă pentru persoanele care apreciază durabilitatea și confortul peste medie. Acest tip de scaun va aduce o schimbare spectaculoasă în orice amenajare de grădină, terasă sau balcon. Este o modalitate eficientă de a-i conferi un aer modern, dar la modă. Fotoliul de grădină cu beanbags este, de asemenea, extrem de confortabil. Acesta garantează o relaxare excepțională după o zi grea. Cu siguranță va fi pe placul persoanelor care se plâng de dureri musculare sau articulare. Scaunele sunt concepute astfel încât să nu exercite presiune asupra zonelor problematice ale corpului. Acestea susțin sistemul scheletic astfel încât utilizatorul să nu se prăbușească în scaun. Deși beanbagurile sunt extrem de flexibile, ele rămân sigure pentru corpul nostru. Prin urmare, chiar și șederea prelungită nu va provoca un disconfort neplăcut. În plus, găsirea unei poziții confortabile este mult mai ușoară. Sacii au cusături întărite, cusute manual, astfel încât își păstrează forma originală pentru mai mult timp. Umplutura lor nu se împrăștie în lateral, astfel încât fiecare utilizator poate adopta o poziție care îi este confortabilă.

Creați-vă propria zonă de relaxare în aer liber cu sacii noștri de fasole din nailon rezistenți la intemperii!

Sacii de fasole din nailon sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru utilizarea în aer liber în grădină, pe terasă sau pe balcon. Iată câteva avantaje ale utilizării beanbags din nylon în spațiile exterioare:

 1. Rezistență la intemperii: nylon este un material care funcționează bine în aer liber datorită rezistenței sale la apă.
 2. Ușurința de manevrare: Beanbagurile din nylon sunt ușoare, ceea ce le face ușor de mutat dintr-un loc în altul. Puteți rearanja cu ușurință sacii de fasole pentru exterior în funcție de nevoile dumneavoastră, de exemplu atunci când doriți să schimbați zona de relaxare din grădină sau de pe terasă.
 3. Zonă de relaxare în aer liber: sacii de fasole din nailon creează o zonă de relaxare perfectă în aer liber, unde vă puteți bucura de apropierea de natură. Vă puteți întinde sau așeza pe ele în timp ce citiți o carte, faceți plajă sau petreceți timp cu familia și prietenii.
 4. Interacțiunea cu mediul înconjurător: Disponibile într-o varietate de culori și modele, sacii de fasole din nailon sunt ideali pentru a crea un aranjament coerent în spațiile exterioare. Ele pot fi asortate la stilul grădinii, terasei sau balconului pentru a crea o atmosferă unică.
 5. Ușor de păstrat curat: Beanbagurile din nailon sunt ușor de curățat, ceea ce este extrem de important, mai ales în spațiile exterioare. Pur și simplu ștergeți sacii cu o cârpă umedă pentru a îndepărta murdăria și pentru a-i menține curați.

Fotolii puf din nailon de la Italpouf sunt soluția perfectă pentru cei care doresc să exploateze potențialul spațiului lor exterior și să se bucure de confort și relaxare în aer liber. Datorită caracteristicilor lor, acestea devin o parte indispensabilă a relaxării pe terasă, în grădină sau pe balcon.

Scaune de grădină

sunt fabricate din materiale extrem de durabile. Aceste materiale sunt rezistente la deteriorări mecanice, precum și la efectele nocive ale agenților atmosferici. Învelișul superior din nailon este impermeabil, astfel încât nu absoarbe umezeala. Este rezistent la ploaie și la razele UV. Chiar dacă expunem scaunul la soare, acesta nu-și va pierde aspectul său unic. De asemenea, nu trebuie să ascundem scaunul de ploaie. Acest lucru sporește libertatea de utilizare. Bineînțeles, putem aduce beanbagul în interior în timpul iernii. Cu siguranță va arăta foarte bine în camera de zi, în dormitor sau pe hol. Așadar, este un scaun pe care îl putem folosi pe tot parcursul anului și totul depinde în totalitate de gusturile noastre personale.

În interiorul pufului se află granule de polistiren de înaltă calitate. Este un material certificat care îndeplinește toate standardele stricte. Acesta este conținut într-un capac suplimentar, ceea ce face ca scaunul să fie ușor de curățat. Pufuleții din nailon sunt disponibili într-o varietate de modele. Putem găsi pufuri mici, care vor înlocui scaunele sau fotoliile de grădină. De asemenea, nu lipsesc nici scaunele XXL, pe care nu numai că puteți sta, ci și să vă întindeți. Toate scaunele beanbags pentru grădină sunt disponibile la prețuri extrem de avantajoase.