Începând cu anii 1960, fotoliu puf au fost un adevărat succes și o piesă de mobilier foarte populară în milioane de case din întreaga Europă.

Italpouf, ca unul dintre cei mai mari producători de bean bag din Europa, oferă de ani de zile acest tip de produs, care este achiziționat cu entuziasm nu numai de către tineri. Toată lumea apreciază confortul și comoditatea de a se odihni pe un fotoliu puf bine făcut! Aceste pufuri sunt pur și simplu fantastice și sunt mereu la modă!

Un fotoliu puf tipic pentru șezut este în formă de pară - este umplut cu granule de polistiren, care se adaptează perfect la forma corpului. Drept urmare, puteți sta pe pufurile noastre ore întregi! Oferim saci beanbag în 4 dimensiuni: pentru copii, pentru adolescenți, pentru adulți și modelul Sako XXXL, care este o canapea imensă!

Toți sacii noștri puf sunt dotați cu sistemul Easy Cover - aceasta înseamnă că au un fermoar și un capac interior în care sunt închise bile de polistiren. Datorită acestui lucru, husa din țesătură poate fi înlocuită în orice moment! Italpouf acordă o atenție foarte mare calității și funcționalității sacilor fotoliu puf , astfel încât aceștia să vă servească mulți ani!

Fotolii puf pentru copii

Pentru cei mai mici am pregătit o ofertă specială de fotoliu puf pentru copii - aceste pufuri se caracterizează prin dimensiuni mai mici, astfel încât un copil poate muta un astfel de puf în orice loc. Pungile puf pentru copii sunt foarte colorate - realizate din materiale durabile și certificate.

Pungile pufîncântă prin designul lor neobișnuit și meticulozitatea meșteșugului manual. Sunt produse care au fost create cu gândul la cei mai pretențioși utilizatori. Fiecare detaliu a fost prelucrat la maximum - scaunele au cusături întărite și încuietori duble. Gențile fotoliu puf sunt perfecte pentru o relaxare fără griji, deoarece oferă un confort maxim. Sunt disponibile atât produse pentru interior, cât și pentru exterior. Scaunele pentru exterior se caracterizează printr-o durabilitate peste medie și rezistență la efectele negative ale vremii. Gama extinsă include saci sako atât pentru copii și tineri, cât și pentru adulți. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni - de la foarte mici, trecând prin medii, până la foarte mari. Alegerea depinde în întregime de nevoile și preferințele individuale.

Fotolii puf pentru scaune - saci pentru scaune

fotoliu puf beanbags propuse sunt fabricate exclusiv din materiale de înaltă calitate, rezistente la orice deteriorare. Din acest motiv, ele vor supraviețui intacte timp de mulți ani. Trebuie subliniat faptul că modelele oferite se caracterizează, de asemenea, printr-un design original. Astfel de produse oferă multe posibilități de design, deoarece vor funcționa bine atât în interioarele moderne, cât și în cele tradiționale.

Oferta include genți pufrealizate, printre altele, din piele ecologică, piele naturală, pluș, țesătură imprimată sau poliester. Toate materialele sunt certificate, deci nu prezintă niciun risc pentru utilizatori. Curățarea lor fără probleme este, de asemenea, un mare avantaj. Marea majoritate a modelelor din țesătură sunt echipate cu sistemul Easy Cover. Acest lucru înseamnă că există o acoperire suplimentară pentru umplutura din interiorul scaunului. Capacul exterior poate fi îndepărtat și poate fi aruncat și în mașina de spălat. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că imprimeurile se șterg în timpul spălării. Acestea sunt extrem de durabile și rezistente la deteriorare. În cazul genților realizate din piele ecologică sau piele naturală, tot ce trebuie să faceți este să le ștergeți periodic suprafața cu o cârpă umedă.

Gențile puf sunt atât de confortabile, deoarece au umplutură certificată. Este vorba de granule de polistiren de primă clasă, care se adaptează flexibil la forma corpului. Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că scaunul nu-și pierde forma inițială, ca, de exemplu, pufurile gonflabile. Acest lucru este foarte important pentru sănătate. Astfel de saci pentru șezut sau culcat nu solicită mușchii sau coloana vertebrală. Cu siguranță, designul lor de înaltă calitate și original va satisface așteptările chiar și ale celor mai pretențioși oameni.

Fotoliu puf

Geanta pufeste o piesă de mobilier unicat. Confortabile, mobile și excepțional de originale, acestea își vor dovedi valoarea în orice casă. În magazinul nostru veți găsi scaune moi, disponibile în diverse culori și modele. Oferta diversificată vă va permite să potriviți perfect pufulețul cu tipul și caracterul camerei. Pouf-ul va asigura confortul odihnei, în același timp va arăta foarte bine și va adăuga un aspect vizual apartamentului.

Fotolii puf- confort de lucru și de odihnă

Gențile pufsunt concepute pentru a oferi un confort maxim. Realizate în întregime manual, sunt durabile și cusute cu atenție la detalii. Stratul lor superior este moale și plăcut la atingere, în timp ce interiorul este umplut cu umplutură elastică care se adaptează perfect la forma corpului. Poufurile garantează un confort deplin în timp ce vă relaxați și lucrați. Vă vor fi de folos în timp ce folosiți laptopul, vă uitați la televizor sau vă întâlniți cu prietenii. Deoarece sunt ușoare, pot fi transportate cu ușurință între camere, schimbându-le utilizarea după bunul plac. Geanta fotoliu puf va fi perfectă ca scaun pentru oaspeți în camera de zi sau ca puf moale în camera copiilor.

Cum puteți folosi o geantă beanbag pentru a vă decora interiorul?

Magazinul nostru vă oferă genți pyufîntr-o varietate de stiluri. Modelele individuale diferă nu numai prin culoare și model, ci și prin estetică. Oferim atât scaune de o singură culoare, cu o formă geometrică, care se vor potrivi perfect în interioarele moderne și minimaliste, cât și pufuri colorate și cu modele foarte colorate. Printre propuneri veți găsi motive originale. Oferta noastră include scaune în stil clasic, oriental, modern și sportiv.... Există, de asemenea, scaune pentru camerele de copii - de exemplu, cu motive de animale. O gamă atât de diversă vă permite să asortați sacii fotoliu pufla stilul casei dumneavoastră. O geantă Puf selectată cu pricepere nu va fi doar un scaun confortabil, ci și o decorațiune atrăgătoare.