Poufurile și beanbagurile domină din ce în ce mai mult piața mai largă a mobilierului. Cu toate acestea, merită să știm că nu trebuie să optăm întotdeauna pentru cele mai clasice soluții în această privință. O idee interesantă, atât în ceea ce privește decorul în sens larg al apartamentului nostru, cât și designul în sine, sunt pufurile de șezut care imită o minge de fotbal. Unii dintre voi cu siguranță nu vor putea crede că o astfel de soluție este cât se poate de posibilă. Cu toate acestea, noi vă confirmăm că da, este! Puteți avea un puf fantastic în casa dvs. decorat cu un design care imită o minge de fotbal. Tot ce trebuie să faceți este să vă uitați cu atenție la oferta magazinului nostru online Italpouf. Ce câștigi mai exact dacă te decizi să cumperi un astfel de puf?

Pouf cu minge Italpouf - stil sportiv și confort în interiorul tău!

În primul rând, trebuie să începem cu modul în care sunt realizate pufurile noastre imitație de fotbal. Fiecare dintre ele este realizat manual și, prin urmare, obțineți garanția celei mai înalte calități a manoperei, precum și a materialelor din care sunt confecționați acești pufuri. Învelișul exterior al pufului, este realizat din nailon de înaltă calitate, însă, seria de pufuri de fotbal concepute atât pentru utilizare în exterior, cât și în interior, sunt tapițate într-un material italian special giardino. Acesta este un material care nu numai că este rezistent la apă, dar, de asemenea, toate tipurile de lichide, cum ar fi sucurile sau chiar alcoolul, nu lasă pete nedorite pe husă. Toate acestea datorită sistemului de acoperire ușoară. Dacă se varsă ceva pe puf, tot ce trebuie să faceți este să curățați pata cu o cârpă uscată și ați terminat. Această soluție face posibilă păstrarea curată a pufurilor noastre și, într-o mare măsură, datorită ei, acestea ne pot servi mulți ani.

O soluție pe care nu ar trebui să o trecem sub nicio formă cu vederea atunci când vine vorba de cumpărarea pufurilor în formă de fotbal sunt seturile, care sunt disponibile și în magazinul nostru online. Compoziția unor astfel de . O astfel de combinație, vă permite să vă relaxați și să vă destindeți în voie și este o completare senzațională atunci când vine vorba de crearea unui colț de relaxare confortabil în apartamentul nostru. Mai ales persoanele care fac muncă de birou ar trebui să ia în considerare această soluție. Acest lucru se datorează faptului că pufurile sunt umplute cu granule de polistiren de înaltă calitate, ceea ce vă permite să obțineți cea mai confortabilă poziție. Odihna pe pufuri înlătură stresul acumulat de-a lungul zilei, permițând totodată relaxarea mușchilor noștri. Prin urmare, pufurile sunt complet sigure pentru sănătatea noastră - nu afectează în mod negativ sistemul scheletic și nici orice modificări degenerative ale sistemului osos.

Mai există un aspect pe care nu îl putem trece cu vederea, care se referă la pufurile noastre de șezut. În afară de faptul că sunt disponibile într-o duzină de combinații de culori diferite, aveți și posibilitatea de a schimba husa cu care este acoperit puful. Este de la sine înțeles că, în timp, o astfel de husă poate deveni pur și simplu plictisitoare. Cu toate acestea, nu are rost să cumpărați un puf nou dacă aveți posibilitatea de a schimba husa. Pe site-ul magazinului nostru online Italpouf, aveți posibilitatea de a cumpăra astfel de huse. Înlocuirea unui nou capac este extrem de intuitivă și nu vă va lua mai mult de câteva minute.

Descoperiți distracția și relaxarea cu pufurile de fotbal de la Italpouf - perfecte pentru copii și adulți!

Pufurile cu aspect de fotbal sunt o soluție senzațională atât atunci când vine vorba de amenajarea unui living sau a unui dormitor, cât și a unei camere de tineret sau de copii. În fiecare dintre cazurile de mai sus, se vor potrivi de minune. Ceea ce este important, pufurile noastre sunt extrem de ușoare. Drept urmare, le veți putea muta în orice loc pe care îl alegeți fără cea mai mică problemă. De asemenea, un copil mai mare nu va avea probleme cu această activitate. Pufurile pentru copii în formă de fotbal sunt un accesoriu ideal pentru decorul oricărei case și pot fi folosite de toți membrii familiei. Sunt o modalitate excelentă de relaxare și destindere - atât sănătoasă, cât și extrem de relaxantă.

Știm că în lume există un număr foarte mare de fani ai fotbalului și fiecare dintre ei are propriul club preferat pe care îl susține. Din acest motiv, am decis să creăm o colecție specială de beanbags nu doar în formă de fotbal, ci și în culorile cluburilor preferate. Gama italpouf include pufuri în culorile unor cluburi precum FC Barcelona, Inter Milano, Manchester United, dar și ale unor cluburi poloneze. Fanii Legia Varșovia, Lech Poznań, Wisła Kraków și mulți alții vor găsi ceva pentru ei înșiși. Pufurile pot fi folosite nu numai în timpul meciurilor, ci și ca decor de zi cu zi în camera de zi, în grădină sau în camera de tineret. Pufuleții sunt unul dintre cele mai confortabile scaune disponibile pe piață. Acest lucru se datorează faptului că sunt umplute cu o cantitate potrivită de granule de polistiren, care se adaptează la corpul celui care se așează, dându-i senzația că stă întins pe jos. Acest lucru este extrem de sănătos pentru coloana noastră vertebrală, deoarece bilele de polistiren sunt excelente pentru a o susține și a se adapta la forma acesteia.

După o zi lungă la serviciu, puteți veni să vă așezați confortabil într-un puf confortabil. Studiile au arătat că asumarea unei poziții confortabile, cu un suport solid, are un efect pozitiv asupra reducerii stresului și ajută la ameliorarea deznădejdii. În plus, cu beanbagul, puteți să vă asumați o multitudine de poziții confortabile, de la așezat, la semi-reclinat, până la culcat complet. Un avantaj suplimentar pe care îl au pufuleții noștri în formă de fotbal este că pot fi dimensionați în funcție de utilizator. Acest lucru înseamnă că întreaga familie va putea alege sacul potrivit pentru ea. În plus, vă oferim posibilitatea de a alege suplimentar materialul din care coasem manual cochilia în formă de fotbal. Consultați gama noastră de scaune din piele și satin. Feedback-ul de la persoanele care au decis să cumpere un puf de fotbal este fără echivoc: a meritat, voi mai cere încă două din acestea.
S-ar părea că doar băieții și bărbații adulți vor fi interesați să cumpere acest tip de puf pentru sufrageria sau dormitorul lor. Cu toate acestea, o mulțime de doamne le comandă atât pentru ele însele, cât și pentru soții și copiii lor. Nu e de mirare, la urma urmei, scaunele de fotbal colorate pot fi o completare extrem de elegantă a oricărui interior și un cadou perfect.

Domnește confortul - pufurile cu mingi Italpouf, un element esențial pentru fiecare casă!

Din ce în ce mai multe persoane aleg să cumpere pufuri în locul diferitelor tipuri de scaune ergonomice sau a altor soluții. Conform opiniilor clienților noștri, de când au început să folosească poufurile, coloana vertebrală nu îi mai doare și simt mai puțin disconfort atunci când stau jos pentru perioade lungi de timp. De asemenea, din ce în ce mai mulți părinți observă că așezarea bebelușilor pe pufuri moi aduce multe beneficii copilului. Veți constata și dumneavoastră că merită să comandați și să încercați poufurile noastre cu bile.
Pufuleții de fasole nu sunt doar un scaun care să fie ținut doar acasă. Poufurile din piele sunt excelente ca scaune pentru grădini, terase, verande sau balcoane. Pentru a proteja pufurile în mod corespunzător, folosim o țesătură specială Giardino pentru cusut. Este o țesătură de clasa A, foarte durabilă și rezistentă la abraziune. Este foarte plăcută la atingere și poate fi curățată foarte repede cu produse de îngrijire a tapițeriei.

Dacă doriți să vă amenajați livingul sau dormitorul cu soluții moderne, consultați gama noastră de pufuri în formă de fotbal. Fiecare puf este unic, deoarece le confecționăm manual din cele mai bune materiale disponibile pe piață. Datorită acestui fapt, suntem siguri că vă oferim produse care vă vor oferi nu doar confortul adecvat, ci și siguranță. Avem grijă de detalii precum numărul de bile de polistiren cu care umplem pufurile și cât de strânse sunt cusăturile.
Dacă sunteți în căutarea unor scaune confortabile pentru casa dumneavoastră, ați ajuns în locul perfect. Aruncați o privire la gama noastră de pufuri cu bile pentru scaune. Ne asigurăm că există ceva pentru toată lumea, fie că este vorba de copii și adolescenți sau de adulți. Avem atât bile în culori universale, cum ar fi negru sau roșu și alb. Pentru fanii înfocați ai cluburilor de fotbal poloneze și străine, am pregătit pufuri de mingi în culorile corespunzătoare echipelor. Vedeți dacă vă puteți găsi modelul preferat!