Care sunt principalele funcții ale saltelelor de protecție?

Protectorii de saltea sunt concepuți pentru a vă proteja salteaua de murdărie, umiditate, alergeni, acarieni, pete și alți factori care îi pot afecta durabilitatea și calitatea somnului. În acest fel, ele asigură o durată de viață mai lungă a saltelei și o mai bună igienă a somnului.

Cum se instalează un protector de saltea?

Protectorii de saltea sunt ușor de instalat și de îndepărtat. Protectorul este echipat cu o bandă elastică care se trage peste colțurile saltelei, menținând protectorul la locul său.

Cum se spală un protector de saltea?

Protectoarele de saltea sunt ușor de curățat și de întreținut. Protectoarele pot fi spălate în mașina de spălat la 30-40°C, folosind detergenți blânzi și programe concepute pentru țesături delicate.

Cum aleg protecția de saltea de dimensiunea potrivită?

Pentru a alege dimensiunea potrivită a saltelei, măsurați dimensiunile saltelei dumneavoastră - lățimea, lungimea și înălțimea. Apoi comparați aceste măsurători cu dimensiunile protectorului disponibile pe italpouf și alegeți modelul potrivit. Un protector de saltea bine ales ar trebui să se potrivească perfect cu salteaua.

Poate fi folosit un protector de saltea pe orice saltea?

Protectoarele de saltele sunt universale și pot fi folosite pe diferite tipuri de saltele - cu arcuri, din latex, spumă sau hibride. Cu toate acestea, merită să verificați descrierea produsului pentru a vă asigura că protectorul va fi potrivit pentru salteaua pe care o aveți.