Imaginați-vă un interior scandinav frumos, confortabil și luminos. Da, acesta se va distinge printr-un fel de modernitate, dar în același timp își va păstra caracterul cald și prietenos. Un element obligatoriu al unui astfel de interior va fi, bineînțeles, pufurile din blană, care - împreună cu acesta - vor crea o compoziție interesantă.

Puf de blană - design și caracteristici speciale

Pufulețul de blană este mai mult decât un fotoliu. Este o piesă albă, odihnitoare de mobilier de casă care, datorită texturii sale neobișnuite, va oferi utilizatorului său un confort maxim. Acest efect este obținut datorită suprafeței menționate mai sus, care este extrem de moale și prietenoasă la atingere. Mai mult, aceasta se îmbină perfect cu albul pufului, ceea ce face ca întregul aspect să fie extrem de plăcut și confortabil.

Așa cum îi stă bine unei piese de mobilier moderne, pufulețul din blană are o formă foarte simplă. Ceea ce avem în vedere aici este în primul rând forma sa. Modelele disponibile în magazinul nostru pot avea orice formă, de la forma unui fotoliu clasic (imitație a corpului unui fotoliu), până la un cub simplu, care este de asemenea ideal ca decor pentru interioarele scandinave.

Utilizare și inspirație pentru design

Pufurile din blană sunt un tip de mobilier deosebit, care va funcționa deosebit de bine:

- în camera de zi, ca o completare a fotoliilor și canapelelor clasice; ele pot fi folosite, de exemplu, atunci când apar oaspeți neașteptați la noi acasă,
- în dormitor, ca element practic și decorativ; un astfel de puf poate fi folosit atât ca mobilier de salon, cât și ca o decorațiune interesantă pentru dormitorul nostru scandinav,
- în colțul copiilor, ca element de decor și... jucărie, care, datorită proprietăților sale interesante și tactile, va fi ideală pentru copii.

Pufulețul șatena poate, așa cum am menționat mai devreme, să ia forma unei piese clasice de mobilier funcțional. Cu toate acestea, dacă va juca rolul de decor, poate (mai ales în cazul celor mai simple pufuri) să fie așezat oriunde. Un fel de dezordine este un procedeu decorativ și de aranjare frecvent utilizat, care funcționează deosebit de bine în cazul pufurilor cu forme atât de simple din punct de vedere geometric.

Pouf cu șuvițe - principalele avantaje

Pufii Shaggy au o serie de avantaje care îi fac ușor de utilizat în aproape orice design interior.

1. Sunt confortabile, nu doar datorită tapițeriei unice și moi, ci și datorită umpluturii, care le face să fie o adevărată oază de liniște, permițându-vă să vă liniștiți și să vă relaxați în confort.

2. Au o formă simplă, ceea ce le face să se potrivească perfect pentru orice amenajare, chiar și cea mai complexă. 3. Deși sunt aparent create pentru interioarele scandinave, ele pot fi implementate și în interioarele clasice, de exemplu.

3. Sunt perfecte pentru joaca cu copiii. Textura lor specifică stârnește un soi de curiozitate la cei mici, care se traduce printr-o dorință și mai mare de a se juca împreună.

În concluzie, pufulețul din blană este o piesă de mobilier care este atât practică, cât și frumoasă, chiar dacă este aparent atât de frugal în designul său scandinav.

Verificați fotoli puf dintr-un material diferit