Alege-ți materialul

 • Perne Puf Colorate
 • Alb Puf Pentru
 • Bej Pentru Puf
 • Verde Pentru Puf
 • Portocalii Pentru Puf
 • Roșu Pentru Puf
 • Roz Puf Pentru
 • Albastru Puf Pentru
 • Maro Pentru Puf
 • Gri Pentru Puf
 • Negru Pentru Puf
 • Galben Pentru Puf
 • Mova Pentru Puf
 • Arata tot

Perne colorate pentru a vă înveseli interiorul

Descoperiți gama noastră largă de perne colorate care vor da un nou aspect interiorului dvs. În sortimentul nostru veți găsi perne în diverse forme și modele, care se vor potrivi perfect cu orice interior - de la amenajări moderne, trecând prin cele clasice, până la cele inspirate de natură.

 1. Pernele pătrate sunt soluția perfectă pentru camera de zi, dormitor sau camera copiilor. Disponibile într-o varietate de dimensiuni și culori, le puteți asorta cu ușurință la stilul dvs. interior. Consultați sugestiile noastre în nuanțe de verde, albastru, roșu, galben, precum și în culori pastelate.
 2. Pernele dreptunghiulare sunt ideale pentru a te sprijini confortabil pe canapea sau într-un fotoliu. Alegeți dintr-o varietate de culori, cum ar fi gri, alb, roz, portocaliu sau mov. De asemenea, puteți opta pentru perne cu motive geometrice, florale sau abstracte.
 3. Pernele rotunde nu sunt doar un plus de stil, ci și o soluție practică pentru a vă sprijini spatele sau pentru a sta pe podea. Alegeți din nuanțe de albastru, roșu, verde, roz sau galben, precum și dintr-o varietate de motive, cum ar fi cele florale, geometrice sau abstracte.
 4. Pernele noastre imprimate sunt o opțiune excelentă pentru cei care caută accesorii originale și distinctive. Alegeți dintre modelele inspirate din natură, cum ar fi frunze, flori sau animale, sau optați pentru motive abstracte care vor adăuga energie oricărui interior.

Nu așteptați și dați viață interiorului dvs. cu pernele noastre colorate. Vedeți cât de ușor este să transformați aspectul casei dvs. cu doar câteva accente colorate!

Noua colecție de perne cu motive - descoperiți aranjamente neobișnuite cu ajutorul inspirațiilor noastre!

Posibilități de aranjare pentru culorile individuale ale pernelor:

 1. Pernele albe sunt un clasic care nu se demodează niciodată. Ele sunt perfecte pentru interioarele minimaliste, scandinave sau moderne. Pernele albe pot fi combinate cu alte nuanțe deschise, cum ar fi gri sau bej, pentru a crea o atmosferă armonioasă și calmă. De asemenea, albul contrastează bine cu culori mai puternice, cum ar fi negru, roșu sau albastru marin.
 2. Pernele bej sunt o alegere versatilă care va funcționa în multe aranjamente. Bejul se combină bine cu alte culori naturale, cum ar fi maro, verde sau alb spart. Pernele de șezut bej pot adăuga, de asemenea, căldură și confort interioarelor decorate în stil boho, rustic sau provensal.
 3. Pernele verzi aduc o notă proaspătă și energizantă în interior. Ele sunt perfecte pentru aranjamentele inspirate de natură, cum ar fi stilul botanic. Culoarea verde poate fi combinată cu alte nuanțe de verde, precum și cu maro, bej sau auriu pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare.
 4. Pernele albastre adaugă o senzație de calm și relaxare unui interior, ceea ce le face să se potrivească perfect pentru dormitoare, camere de zi sau camere pentru copii. Culoarea albastră poate fi combinată cu alte nuanțe de albastru, precum și cu alb, gri sau culori pastelate pentru a crea compoziții delicate și armonioase.
 5. Pernele maro sunt soluția perfectă pentru interioarele decorate în stil clasic, rustic sau etno. Maroul se combină perfect cu alte culori calde, cum ar fi bej, auriu sau maro, pentru a crea o atmosferă confortabilă și elegantă. De asemenea, pernele maro pot fi combinate cu verdele sau albastrul pentru a crea un aranjament coerent și natural.
 6. Pernele gri sunt un accesoriu versatil care se potrivește cu multe interioare. Griul funcționează bine cu alb, negru, bej sau diverse nuanțe de gri pentru a crea aranjamente elegante și discrete. Pernele gri pot adăuga, de asemenea, contrast și echilibra culori mai izbitoare, cum ar fi galben, fucsia sau turcoaz.
 7. Pernele negre sunt accesorii distincte și elegante care vor adăuga caracter unui interior. Ele funcționează foarte bine în decorurile moderne, loft sau industriale. Pernele negre pentru șezlonguri pot fi combinate cu alte nuanțe închise, cum ar fi gri sau grafit, pentru a crea o compoziție elegantă și coerentă. De asemenea, culoarea neagră contrastează bine cu culori mai deschise, cum ar fi albul, bejul sau pastelurile, pentru a crea aranjamente interesante și dinamice.

În concluzie, fiecare culoare de pernă oferă diferite posibilități de design pentru a da interiorului dvs. o notă unică. Fie că preferați culorile mute, neutre, fie că doriți să introduceți accente vibrante și energizante în casa dvs., veți găsi cu siguranță în gama noastră perne care se vor potrivi perfect cu gusturile și stilul dvs. de viață. Nu uitați că cheia unei amenajări reușite este să echilibrați culorile și modelele și să experimentați cu diferite combinații pentru a crea un interior care să vă reflecte personalitatea și estetica.