Ce este polistirenul granulat?

Granulele de polistiren sunt bile mici, cu un diametru de 3-5 mm, fabricate din polistiren expandat (EPS).rnDatorită proprietăților sale de izolare termică, ușurinței și flexibilității, granulele de polistiren suntrnadesea folosite ca umplutură pentru beanbags, pufuleți, perne sau jucării. Datorită structurii sale,rngranulele de polistiren se adaptează perfect la forma corpului, asigurând confort și comoditate.

Este polistirenul granulat sigur pentru sănătate și mediu?

Da, granulele de polistiren sunt sigure pentru sănătate și mediu. Polistirenul este un material inofensivrnpentru oameni, nu emite substanțe nocive în mediul înconjurător și nu este inflamabil. În plus, granulelernde polistiren sunt 100% reciclabile.

Este polistirenul granulat sigur pentru copii?

Granulele de polistiren sunt sigure pentru copii, deoarece sunt non-toxice și hipoalergenice. Nu conținernsubstanțe nocive pentru sănătate, ceea ce îl face potrivit chiar și pentru persoanele care suferă de alergiirnsau pentru cele cu pielea sensibilă. Cu toate acestea, trebuie avut grijă să vă asigurați că copiii nu au accesrnla bilele de polistiren vrac, deoarece acestea pot reprezenta un pericol de sufocare din cauza diametruluirnlor mic.

Pot fi utilizate bilele de polistiren în produsele pentru animale de companie?

Granulele de polistiren pot fi utilizate ca umplutură în produsele pentru animale de companie, cum ar firnpaturile, pernele sau jucăriile. Materialul este sigur și hipoalergenic, dar merită să vă asigurați cărnanimalele de companie nu au acces la bilele libere, deoarece acestea pot reprezenta un pericol de sufocare.rnDacă animalele dvs. de companie îl folosesc pe scară largă, este posibil să fie nevoie să reumpleți mai desrnbilele pentru a menține reziliența corectă.

Cât de des trebuie completate granulele din fotolii puf?

Frecvența cu care se completează granulele de polistiren depinde de intensitatea de utilizare a beanbag- ului și de dimensiunea acestuia. Cu cât încărcătura este mai grea și cu cât utilizarea este mai frecventă, curnatât mai repede își pierde granulația proprietățile de elasticitate. De obicei, se recomandă reumplerearngranulelor la fiecare 6-12 luni pentru a menține confortul și comoditatea optimă de utilizare. Dacărnbeanbagul este utilizat mai puțin frecvent, această perioadă poate fi mai lungă.

Care sunt utilizările granulelor de polistiren?

Granulele de polistiren sunt utilizate cel mai frecvent ca umplutură pentru beanbag-uri, care sunt mobilierrnde lounge și decorativ popular. În plus față de umplutura pentru beanbags, granulele de polistiren au ornserie de alte utilizări, cum ar fi:

 • Umplutură pentru pufuri, perne și mobilier moale
 • Umplutură pentru jucării, mascote și animale de pluș
 • Umplutură pentru ambalaje care protejează împotriva deteriorărilor mecanice
 • Elemente decorative, de exemplu, în perioada Crăciunului

Care sunt avantajele peleților de polistiren ca umplutură pentru fotolii puf?

Granulele de polistiren sunt ușoare, flexibile și elastice, ceea ce înseamnă că sacii cu umplutură suntrnfoarte confortabili pentru a sta și a se odihni pe ei. În plus, granulele de polistiren sunt rezistente larnmirosuri și ușor de curățat.

Granulele de polistiren au multe avantaje față de alte materiale de umplutură, cum ar fi vată, spumă saurnbile de silicon. Principalele avantaje ale granulelor de polistiren includ:

 • Ușurința: granulele de polistiren sunt foarte ușoare, ceea ce face ușor de transportat și de căratrnbeanbags sau pufuleți.
 • Elasticitatea: acest material se adaptează bine la forma corpului, asigurând confort și comoditate înrnutilizare.
 • Izolare termică: granulele de polistiren au proprietăți de izolare termică, datorită cărora menținrntemperatura în interiorul beanbag-ului sau pufului.
 • Durabilitate: polistirenul granulat este durabil, ceea ce înseamnă că produsele umplute cu acesta îșirnpăstrează proprietățile pentru o perioadă mai lungă de timp.
 • Hipoalergenic: datorită structurii sale, granulele de polistiren sunt hipoalergenice și sunt potriviternpentru persoanele cu alergii sau cu piele sensibilă.
 • Ușor de întreținut: granulele de polistiren nu absorb umezeala sau mirosurile, ceea ce face carnprodusele umplute cu ele să fie ușor de întreținut.

Sunt granulele de polistiren rezistente la umiditate?

Granulele de polistiren sunt sensibile la umiditate și se pot deteriora dacă sunt expuse la un contactrnprelungit cu apa. Se recomandă să depozitați granulele într-un loc uscat și să le protejați de umiditate.

Sunt granulele de polistiren ușor de utilizat?

Da, granulele de polistiren sunt foarte ușor de utilizat și pot fi umplute în fotoliu puf la domiciliu.rnGranulele pot fi adăugate sau îndepărtate cu ușurință din saci pentru a personaliza duritatea și formarnacestora. Umplerea sacilor cu granule este simplă și durează puțin timp.

Granule de polistiren - umplutura ideală pentru mobilierul dvs. de agrement

Granulatul de polistiren este un material popular utilizat ca umplutură pentru mobilier, cum ar fi pufurilefotolii puf sau pernele. La Italpouf, veți găsi granule de polistiren de înaltă calitate, care vor satisface toate așteptările dumneavoastră.

Caracteristici și beneficii ale granulelor de polistiren:

 1. Ușor: granulele de polistiren sunt un material foarte ușor, ceea ce face ca mobilierul umplut cu acesta să fie ușor de mutat și de rearanjat. Utilizarea sa vă permite să amenajați liber spațiul după bunul plac.
 2. Flexibilitate: Granulele de polistiren se adaptează perfect la forma corpului, ceea ce face ca mobilierul umplut cu acest material să fie extrem de confortabil. Flexibilitatea granulelor înseamnă că mobilierul își recapătă rapid forma inițială atunci când vă ridicați de pe el.
 3. Hipoalergenic: Granulatul de polistiren este un material hipoalergenic, ceea ce înseamnă că nu provoacă reacții alergice. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele cu piele sensibilă sau cu alergii.
 4. Rezistent la umezeală: granulele de polistiren sunt rezistente la umezeală, ceea ce înseamnă că mobilierul umplut cu acest material nu se va îmbiba cu apă sau nu va fi deteriorat de umiditate.
 5. Aerisit: Acest material are o bună respirabilitate, ceea ce asigură confortul. Granulele de polistiren permit aerului să circule liber, împiedicând supraîncălzirea corpului atunci când se stă pe mobilierul umplut cu acest material.
 6. De lungă durată: Granulele de polistiren sunt rezistente și durabile, ceea ce înseamnă că mobilierul umplut cu acest material va dura mulți ani. Datorită durabilității sale, granulele nu își schimbă proprietățile ca urmare a timpului sau a utilizării.
 7. Ușor de păstrat curat: Granulatul de polistiren este un material ușor de curățat și de întreținut. Dacă este necesar, acesta poate fi sifonat de pe mobilier, curățat și reumplut, menținând astfel igiena.
 8. Versatilitate de utilizare: Granulatul de polistiren este un material versatil care poate fi utilizat în diferite tipuri de mobilier, cum ar fi pufuri, fotolii, perne sau chiar jucării pentru copii. Versatilitatea sa permite o gamă largă de aplicații, indiferent de nevoile și gusturile dumneavoastră.
 9. Siguranță: granulele de polistiren sunt un material netoxic și sunt sigure pentru copii și adulți. Poate fi folosit fără probleme de sănătate, ceea ce îl face o alegere ideală pentru mobilierul de salon.
 10. Ecologic: granulele de polistiren pot fi produse din materiale reciclate, contribuind la protejarea mediului și la reducerea deșeurilor. Alegând polistiren granulat, sprijiniți soluțiile ecologice.

La Italpouf, oferim o gamă largă de granule de polistiren pentru a vă satisface așteptările în ceea ce privește calitatea, confortul și comoditatea. Granulele noastre de polistiren sunt un produs de încredere care vă va oferi mulți ani de utilizare fiabilă.

Granule de polistiren - Calitate de top și confort în casa dumneavoastră!

Aruncați o privire la gama noastră de granule de polistiren/ Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sfaturi pentru a alege granulele potrivite, experții noștri vă stau la dispoziție. Contactați-ne și vom fi bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună soluție! În concluzie, granulele de polistiren sunt o alegere excelentă pentru cei care caută umpluturi confortabile, practice și durabile pentru mobilierul de salon. Proprietățile sale unice îl fac un material ideal atât pentru uz casnic, cât și pentru uz comercial. Nu așteptați, convingeți-vă singuri de avantajele granulelor de polistiren și bucurați-vă de confortul și comoditatea mobilierului umplut cu acest material!

Descoperiți avantajele peletelor de polistiren - umplutura perfectă pentru pufuri și mobilier de salon!

Peletele pentru pufuri, care sunt folosite pentru umplerea acestora, sunt peleți de polistiren de înaltă calitate. Prin urmare, poufurile de design sako, fără nici cea mai mică problemă, se aranjează în modul în care dorim. Acest lucru, la rândul său, asigură un confort excepțional de ridicat al utilizării lor. Vorbind despre utilizarea poufurilor sako, nu putem omite aspectele legate de sănătatea noastră. Aici, merită subliniat faptul că pufurile sunt sută la sută sigure pentru sănătatea noastră - atât în ceea ce privește materialele folosite pentru crearea lor, cât și în ceea ce privește utilizarea lor. Nu există niciun risc de boli ale scheletului. Pufurile ne oferă confort și comoditate, iar prin utilizarea lor ne putem relaxa și destinde pe deplin. Utilizarea poufurilor sako este recomandată în primul rând celor care lucrează într-un birou, iar coloana vertebrală și picioarele lor sunt expuse la diferite tipuri de boli. Datorită pufurilor noastre, acestea pot fi evitate în mod eficient.

De asemenea, merită remarcată multitudinea de modele și tăieturi ale poufurilor sako. Avem la dispoziție aproximativ o duzină de culori și modele de țesături din care sunt realizate produsele noastre. Astfel, fiecare va găsi în oferta noastră ceea ce, după părerea sa, va satisface sută la sută așteptările atunci când vine vorba de achiziționarea unui săculeț sako. De asemenea, putem să ne transportăm pufurile sau să le mutăm în orice loc ales de noi fără nici cea mai mică problemă. Acest lucru este posibil, printre altele, datorită mânerului practic. De asemenea, pufurile nu sunt grele, astfel încât oricine, chiar și un copil, va putea să le așeze în locul dorit.