Metode de plată

La Italpouf.co.uk vă oferim posibilitatea de a alege între diferite metode de plată pentru a vă face experiența de cumpărare cât mai convenabilă. Fie că preferați plata online, transferul tradițional sau plata la livrare, avem ceva pentru dumneavoastră.

Plata online PAYU:

Acceptăm plățile online prin sistemul Payu, care acceptă majoritatea cardurilor de credit și de debit, cum ar fi Visa, MasterCard și American Express. Plățile sunt rapide, sigure și criptate.

Prin alegerea așa-numitei plăți online, puteți plăti comanda dumneavoastră:

  • BLIK (plata prin codul BLIK)
  • prin card de credit: Visa, MasterCard, Maestro
  • prin transfer electronic rapid: lista băncilor disponibile este vizibilă după selectarea opțiunii de transfer în Payu
  • portofel electronic: Google Pay, Apple Pay

Atunci când plătiți cu cardul, prin transfer online rapid, prin portofel electronic sau BLIK, plata dvs. va fi înregistrată "aproape" imediat, ceea ce ne permite să trecem direct la procesarea comenzii dvs.

Dacă nu ați reușit să finalizați plata în timpul procesului de comandă, căutați în e-mailul de confirmare a comenzii sau în contul dvs. de client un link care vă va permite să finalizați tranzacția. Este suficient să faceți clic pe acesta și veți fi redirecționat către site-ul web al serviciului de plată online.


Transfer bancar:

Dacă preferați o metodă de plată tradițională, vă oferim opțiunea de transfer bancar. După plasarea comenzii, veți primi de la noi toate informațiile necesare pentru a transfera suma.

După ce comanda a fost plasată, veți primi un e-mail de confirmare din partea noastră și detaliile necesare pentru a finaliza transferul:

Destinatarul::

Personeo Sp. z o.o.

Adresa: (dacă este necesar)

Armii Krajowej 7/17, 33-300 Nowy Sącz

Numărul de cont:

PL70249010570000990220333096

SWIFT:

ALBPPLPW

Titlul transferului:

Numărul comenzii dvs.

Important: Fiecare comandă trebuie plătită separat prin transfer bancar. Introduceți doar numărul comenzii în titlul transferului.

Plata la livrare:

Dacă preferați să plătiți cu numerar sau cu cardul la livrare, vă rugăm să selectați această opțiune atunci când plasați comanda.

Prin alegerea plății la livrare:

  • veți plăti coletul către curier la livrare.
  • nu uitați să aveți la dvs. suma de care aveți nevoie pentru a plăti comanda (mai mult sau mai puțin) în ziua ridicării.
  • există o taxă suplimentară pentru plata la livrare, în funcție de curierul selectat


Vă rugăm să rețineți că procesarea comenzii începe odată ce plata este creditată în contul nostru. Dacă aveți întrebări legate de plată, vă rugăm să ne contactați - vom fi bucuroși să vă ajutăm.