• Fotoli puf pentru reclame
 • Fotoli puf pentru evenimente
 • Fotoli puf personalizate

În calitate de producător de fotoli puf, saci sako și perne mari, vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a personaliza produsele noastre, astfel încât acestea să se potrivească perfect nevoilor dvs. Fotoliile noastre puf sunt perfecte pentru târgurile comerciale și reprezintă un bun mijloc de publicitate pentru compania dvs. Cu pufurile noastre, veți putea extinde vizibilitatea brandului dvs. și veți putea crește vânzările.

Oferim posibilitatea de a imprima logo-uri, confecționăm pufuri personalizate - din orice material. Forma nu contează pentru noi - dacă aveți o cerere specială, suntem siguri că vom crea fotoliul puf sako perfect pentru dvs!

Nu ezitați să ne cereți o ofertă de preț pentru fotoliile puf imprimate - veți primi imediat o ofertă specială.

Realizari

 • pufy eventy

  Event

  Fotoli puf personalizate sunt elementele ideale pentru un eveniment, o întâlnire sau o petrecere în aer liber. Posibilitatea de a personaliza modelul de fotoliu puf și materialul oferă posibilități vaste pentru activități de marketing.

 • pufy eventy

  Evenimente sportive

  Fotoli puf promoționale sunt un excelent suport de conținut în timpul evenimentelor sportive - sunt atrăgătoare, lumea le folosește cu plăcere, astfel încât vor fi cu siguranță un element interesant și important al unui astfel de eveniment.

 • pufy eventy

  Evenimente corporative

  Dacă sunteți în căutarea unor fotolii puf pentru evenimente corporate, team-building-uri sau pur și simplu ca echipament pentru biroul, studioul sau zona de relaxare pentru angajații dvs., vă rugăm să ne contactați.

AVEȚI O ÎNTREBARE? ADRESAȚI-VĂ UNUI SPECIALIST

Dacă aveți întrebări despre produse, decorațiuni sau colaborare, specialiștii noștri vor fi încântați să vă ajute.