Acest lucru nu este important doar pentru bebeluș, care beneficiază foarte mult de laptele matern natural, ci și pentru femeie, care simte că are propriul spațiu în care se simte în siguranță și relaxată și poate alăpta în liniște.

Pouf Beanbag pentru mamele care alăptează - de ce merită să ai unul acasă?

Fotoliu puf-ul sub formă de puf este în prezent una dintre soluțiile populare folosite în casele proaspetelor mame. Multe femei află despre această soluție de la prietene sau, de exemplu, de la școala de nașteri. Important este că pufulețul poate fi folosit deja înainte de naștere, deoarece asigură relaxarea coloanei vertebrale și permite femeii să se odihnească eficient.

Deși sarcina este o perioadă frumoasă pentru mamă și copil și este asociată cu anticiparea sosirii pe lume a unei mici ființe umane, ea provoacă uneori și diverse dureri de spate în rândul femeilor însărcinate. Pentru ca acestea să nu se agraveze, este o idee bună să folosiți un fotoliu puf confortabil sub forma unui beanbag înainte de naștere. Pe de altă parte, după nașterea bebelușului, pouf-ul este perfect ca un colț de hrănire, unde vă puteți relaxa și vă puteți concentra pe relația cu copilul, fără să vă faceți griji cu privire la durerile de spate.

worek sako do karmieniaworek sako do karmienia

Pentru multe femei, nașterea este asociată cu disconfort pentru o perioadă de timp după aceea. Medicii recomandă atunci să aveți grijă de coloana vertebrală și să aranjați corpul într-o poziție sigură și confortabilă pentru acesta. Iar acest lucru este facilitat de petrecerea timpului pe un beanbag. Este cu siguranță o opțiune mai bună pentru mame decât, de exemplu, să stea pe o canapea sau pe un scaun tare. Beanbag-ul este la fel de probabil să fie recomandat tinerelor mame ca, de exemplu, o pernă de tip cornet, care are, de asemenea, un efect pozitiv asupra stării coloanei vertebrale și permite o odihnă adecvată.

Beanbag de hrănire - proprietăți

Fotoliu puf -urile sunt umplute cu granule de polistiren. Datorită acestui fapt, ele sunt confortabile pentru mame, deoarece se adaptează la silueta corpului și nu solicită coloana vertebrală, ceea ce este important pentru sănătatea unei femei după naștere. De asemenea, acestea oferă relaxare în timpul alăptării și o susținere adecvată a corpului. În plus, acestea facilitează ținerea copilului în brațe, astfel încât mama are o poziție stabilă și sigură în timpul alăptării.

worek sako do karmienia piersią

Beanbag-urile apar din ce în ce mai des în case, unde reprezintă o piesă de mobilier interesantă. Important este că funcționează bine nu numai în timpul alăptării, ci și după, ca o completare interesantă a interiorului, oferind relaxare în timpul zilei. Poate servi cu succes familiei timp de mulți ani.

Dacă sunteți în căutarea mai multor informații despre beanbagul pentru femeile însărcinate - scaunul pouf ideal

Pentru proaspetele mame!

Un beanbag în spațiul locuințelor moderne nu este altceva decât o piesă de mobilier neobișnuită, oferind posibilitatea de a adopta, de exemplu, o poziție semi-reclinată, ceea ce este important pentru o mamă care alăptează. Uneori există femei care își hrănesc copiii pentru o perioadă lungă de timp și atunci este important pentru ele să găsească o poziție confortabilă și o piesă de mobilier care să nu le provoace disconfort în timpul șezutului. Beanbag-ul menține mușchii relaxați și nu îi solicită. Se adaptează la forma coloanei vertebrale