Care sunt utilizările foilor de bumbac?

Cearșafurile din bumbac pot fi folosite atât în dormitor, cât și în camera copiilor, pe paturi simple sau duble. Ele funcționează perfect ca suport sub plapumă, pătură sau cuvertură, oferind confort și confort de somn.

Cum poate fi folosit un cearșaf de bumbac pe un pat?

Cearșaful de bumbac trebuie întins pe saltea, astfel încât să acopere uniform întreaga suprafață. Apoi, ar trebui să fie strâns corespunzător, astfel încât să adere la saltea și să nu fie slăbit. Cearșaful poate fi folosit și ca o husă pentru saltea, protejând-o de murdărie și mărind durata de viață a acesteia.

Sunt cearșafurile din bumbac ușor de întreținut?

Da, cearșafurile din bumbac sunt ușor de întreținut. Este suficient să le spălați la mașină la 40-90 de grade Celsius. Cearșafurile pot fi, de asemenea, uscate la mașina de uscat, dar este recomandat să le atârnați la aer pentru a le păstra viața și calitatea. Așternuturile din bumbac pot fi călcate, dar nu este necesar.

Sunt foile de bumbac hipoalergenice?

Așternuturile din bumbac sunt fabricate din bumbac de înaltă calitate, care este moale, respirabil și natural. Datorită acestor proprietăți, aceste așternuturi sunt hipoalergenice și prietenoase cu pielea, chiar și pentru persoanele cu alergii și piele sensibilă.

Buna ziua! Cum putem ajuta?