Când suntem tineri, nu ne gândim la modul în care va funcționa corpul nostru la vârsta mijlocie și la bătrânețe. Pentru un adolescent, sau chiar pentru un tânăr de douăzeci și ceva de ani, acestea sunt vremuri atât de îndepărtate încât majoritatea oamenilor nu își bat capul cu aceste probleme. Cu toate acestea, ceea ce facem când suntem tineri poate avea un efect dublu zeci de ani mai târziu, așa că merită să ne îngrijim din timp pentru a ne asigura că organismul nostru este în formă, că ne hrănim corespunzător și că sistemul nostru musculo-scheletic, inclusiv coloana vertebrală, care este coloana vertebrală a corpului nostru, se află într-un confort optim.

Muncă și odihnă

Majoritatea adulților își petrec o mare parte din zi la locul de muncă, fie că este vorba de muncă fizică sau mentală, astfel încât sunt în permanență în mișcare. Nu este neobișnuit ca coloana vertebrală și articulațiile să fie suprasolicitate în timpul unei munci intensive, așa că, atunci când ajungem acasă, suntem fericiți să ne așezăm într-un fotoliu sau o canapea confortabilă, odihnindu-ne astfel oasele și mușchii obosiți. Cu toate acestea, nu orice fotoliu sau canapea care pare confortabilă este, deoarece producția de masă nu este orientată către caracteristicile individuale ale cumpărătorului; designul lor nu presupune posibile proprietăți de reabilitare, astfel încât odihna, deși este, nu îmbunătățește starea corpului în măsura în care este recomandată. Pe scurt, este ineficientă.

Afecțiuni musculo-scheletice

Sistemul scheletic, în principal coloana vertebrală care menține corpul în poziție, se suprasolicită și se slăbește în timp. Persoanele mai predispuse dezvoltă diverse afecțiuni, cum ar fi prolapsul de disc, sciatica sau scolioza dobândită ca urmare a unor obiceiuri de postură proastă, și necesită o reabilitare intensivă în centre specializate. În cele mai multe cazuri, acestea sunt tratamente necesare pentru a restabili condiția fizică de odinioară sau pentru a opri evoluția bolii. Pentru a ajuta la o astfel de reabilitare, merită să achiziționați un dispozitiv adecvat care să servească atât ca scaun confortabil, cât și să susțină exercițiile terapeutice zilnice. Acest dispozitiv este beanbagul multifuncțional.

worki sako rehabilitacyjneworki sako rehabilitacyjne

Fotoliu de reabilitare beanbag

Fotoliile tradiționale de reabilitare sunt concepute pentru a exercita mai multe părți ale corpului, inclusiv coloana vertebrală, în timp ce fotoliul beanbag este destinat în principal să faciliteze hrănirea naturală a mamelor de nou-născuți și pentru persoanele cu afecțiuni ale coloanei vertebrale.

Scaunul beanbag este un scaun ideal - este foarte ușor, astfel încât poate fi mutat cu ușurință dintr-un loc în altul, este de obicei tapițat cu țesătură de bun gust sau piele ecologică - datorită căreia poate fi asortat la stilul încăperii, are o umplutură din granule de polistiren, care se adaptează perfect la corp. Scaunul sako este disponibil în versiuni pentru adulți și ca scaun sako pouf pentru copii. Umplutura este conținută într-o husă suplimentară, astfel încât umplutura exterioară poate fi îndepărtată din fiecare sako bag și curățată temeinic.

Saxoane ca fotolii de reabilitare

În funcție de poziția în care este așezat și de mărimea sa, beanbag-ul poate funcționa și ca un fotoliu cu suport pentru spate - se adaptează perfect la corp, eliberează complet presiunea asupra coloanei vertebrale, oferă un sprijin ideal pentru mușchii încordați ai spatelui, determinându-i să se relaxeze, izolează de podeaua rece prin umplutura sa și este excelent pentru relaxarea minții și a corpului.

Tapițeria exterioară a fotoliilor beanbag poate fi realizată din țesături decorative, astfel încât, atunci când sunt amplasate în conformitate cu stilul camerei, acestea vor avea și o funcție decorativă.