Ce este un beanbag ?

Un beanbag este un tip de scaun sau un puf umplut cu granule de polistiren expandat. Acesta se adaptează la forma corpului persoanei care stă pe el. Acest lucru se datorează construcției sale și faptului că este umplut cu material liber care lucrează în interiorul scaunului. Beanbag-ul este suficient de moale pentru a vă permite să stați confortabil, dar granulele din interior se mișcă astfel încât garantează un bun suport pentru gât.


Beanbags pentru femeile însărcinate

Datorită caracteristicilor sale, beanbag-ul este scaunul ideal pentru viitoarele mame. Acest lucru se datorează faptului că femeile însărcinate au coloana vertebrală și mușchii spatelui foarte încordați. Acest lucru, la rândul său, poate provoca dureri și întinderi în această parte a corpului. Beanbag-ul pentru gravide ajută la relaxarea spatelui. Prin așezarea pe el, o femeie însărcinată oferă spatelui său un sprijin adecvat pentru toate secțiunile coloanei vertebrale. Așezarea pe beanbag asigură odihnă pentru segmentele sacral, cervical, toracic și pentru toți mușchii situați pe spate. De asemenea, merită să ne amintim că beanbag-ul ne va servi pentru o perioadă foarte lungă de timp, deoarece este beanbag-ul ideal pentru mamele care alăptează.

Beanbag-ul la domiciliu

Beanbag-ul va fi ideal ca loc de ședere și relaxare acasă. Acestea pot fi folosite de femeile însărcinate, dar și de alți membri ai gospodăriei. Un astfel de puf poate fi plasat în camera de zi, în dormitor și, destul de interesant, va funcționa bine ca un scaun la modă în camera unui adolescent. După nașterea copilului, fotoliul va fi un loc ideal pentru a pune copilul să doarmă și să se hrănească. Datorită gamei largi disponibile pe piață, puteți alege un fotoliu care să se potrivească interiorului dumneavoastră. Astfel, acesta va deveni o parte integrantă a camerei sau chiar un accesoriu la modă care va fi pe placul tuturor.

Worek sako dla kobiet w ciażyWorek sako dla kobiet w ciaży

Beanbags pentru școlile de nașteri și sălile de naștere

Beanbag-urile pentru gravide sunt folosite în sălile de naștere și în școlile de nașteri. Popularitatea lor se datorează faptului că oferă relaxare în situațiile în care corpul este încordat, dureros. Beanbag-ul pentru gravide oferă un sprijin ferm. În cazul cursurilor pentru femeile însărcinate de la școlile de nașteri, vă permite să vă pregătiți pentru naștere, să faceți exerciții și să învățați poziții care sunt confortabile în timpul nașterii. În sălile de nașteri, pe de altă parte, beanbag-urile pentru gravide sunt folosite ca pregătire pentru naștere. Acestea permit mușchilor să se relaxeze, reducând la minimum durerile și contracțiile resimțite de femeie în timpul etapei inițiale a travaliului.

De unde să cumpărați un beanbag?

Puteți cumpăra un beanbag în unele magazine de mobilă sau de amenajări interioare. Cu toate acestea, cea mai mare selecție de beanbags poate fi găsită în magazinele online. Acolo, puteți găsi saci într-o varietate de modele și culori, astfel încât se vor potrivi în orice interior. Mai mult, prețurile produselor disponibile sunt, de asemenea, accesibile și foarte încurajatoare la cumpărare. Pufurile Beanbag pentru gravide pot fi găsite și în magazinele destinate viitoarelor mămici și în cele care îți permit să te pregătești pentru sarcină și pentru nașterea copilului tău.

De ce merită să cumperi un beanbag ?

Un beanbag merită cumpărat fie și numai pentru că este versatil și foarte practic. Va fi util nu numai în timpul sarcinii, ci și după aceasta. Cu siguranță va fi folosit și de ceilalți membri ai gospodăriei. Poate fi, de asemenea, o piesă de accent interesantă pentru interior. Datorită designului său interesant, va avea nu doar o funcție de odihnă, ci și una decorativă. Merită să luați în considerare o astfel de achiziție, mai ales dacă intenționați să rămâneți însărcinată.