Fotoliu puf la școală? Află care sunt principalele avantaje!

O școală ar trebui să fie un loc adaptat la nevoile copiilor și tinerilor. Este important să le asigurăm confortul și siguranța. Este bine dacă clădirea include și o zonă de relaxare. Aceasta este o adevărată lovitură pentru cei care vor să se recupereze sau să se relaxeze după cursuri obositoare. Băncile din lemn sau scaunele din plastic sunt moderat de confortabile. De aceea, soluțiile mai puțin statornice devin din ce în ce mai populare. Beanbag-urile pentru școală au devenit un adevărat succes.

Design ergonomic

Până acum câțiva ani, pe piață existau în principal pufuleți tradiționali, care erau gonflabili sau umpluți cu pene și spumă. Astfel de construcții aveau tendința de a se deforma foarte repede. În plus, ele forțau utilizatorul într-o poziție de ședere nefirească. Situația este complet diferită în cazul beanbags. Acestea sunt complet ergonomice, datorită cărora pot fi folosite nu numai de adolescenți și copii mai mari. Copiii mici al căror sistem scheletic abia se dezvoltă pot beneficia, de asemenea, de un astfel de scaun.

Sacii pentru scaunele școlare se adaptează la forma corpului, menținându-l în același timp la locul lui. Putem evita în mod eficient efectul de scufundare. Trebuie remarcat faptul că flexibilitatea scaunului are un efect pozitiv asupra stării coloanei vertebrale, sau a mușchilor. Riscul de defecte de dezvoltare este redus.

Umplutură certificată

Pufurile cu sac pentru școală pot fi puse la dispoziția copiilor de la grădiniță sau din clasele I - III. Aceasta este o vârstă la care copiii mici au multe idei periculoase. Din fericire, umplutura care se găsește în scaunele descrise este protejată în mod cuprinzător. Este vorba de pelete de polistiren de clasa I, care sunt bile mici. În interiorul pufului există un capac suplimentar pentru a împiedica vărsarea lor. Chiar dacă cel mic reușește să desfacă capacul exterior, granulele rămân la locul lor.

Această umplutură îndeplinește norme și standarde stricte. Nu conține compuși toxici care ar putea afecta negativ utilizatorii sau mediul înconjurător.

Durabilitate peste medie

Beanbag-urile sunt o investiție pentru ani de zile. Este greu de găsit pufuri care să ofere un nivel similar de durabilitate. Tocmai de aceea este o achiziție care se amortizează. Scaunele își păstrează forma originală în ciuda utilizării intensive. De asemenea, trebuie remarcat faptul că puteți cumpăra oricând granule și apoi să reumpleți umplutura. Nu este nevoie să cumpărați un nou puf.

Când vine vorba de curățarea beanbags, aceasta nu este o sarcină dificilă. Materialele textile pot fi spălate într-o mașină de spălat. De asemenea, există la vânzare pufuri din piele ecologică, care prezintă o rezistență mai mare la umiditate. O cârpă umezită este tot ceea ce este necesar pentru a îndepărta murdăria.

Selecție largă

Pufurile școlare sunt disponibile în atât de multe variante încât găsirea modelului potrivit nu va fi deloc o problemă. Pufurile pentru copii vor funcționa bine pentru copiii mai mici. Pentru adolescenți, merită să optați pentru scaune de dimensiuni standard. Nu lipsesc pufurile XL și chiar XXL.

Un alt avantaj este designul atractiv. Datorită modelelor variate, fiecare unitate poate găsi pufuri care să se potrivească perfect.

Impactul asupra imaginii școlii

O școală care se preocupă de confortul și satisfacția elevilor săi este întotdeauna mai bine percepută de public. Achiziționarea de scaune moderne va fi cu siguranță apreciată atât de elevi, cât și de părinți. În plus, doar câteva unități dispun de echipamente moderne. Aceasta este o modalitate ușoară de a îmbunătăți imaginea unei școli.