Cel mai important lucru este să creați în cele din urmă un interior confortabil, dar în același timp sofisticat și foarte elegant. Mulți oameni se vor simți cu siguranță confortabil într-un interior shabby chic.

Pentru ce mobilier ar trebui să optăm?

Cea mai bună alegere este mobilierul stilizat, adică mobilier clasic, dar în culori deschise de lemn. Cel mai adesea se folosește mobilierul alb sau mobilierul care are un farmec antic, este stilizat ca mobilier vintage sau are frecare deliberată. Picioarele curbate și sculpturile sunt perfect adecvate și contribuie la farmecul general. Este important ca fibra lemnului să fie clar vizibilă. Ansamblul ar trebui să amintească de mobilierul vechi, care are o calitate înaltă și este, într-un fel, o mică operă de artă. Prin urmare, poate fi vorba de mobilier solid, care arată într-adevăr ca și cum ar fi trăit mult.

shabby chic

Termenul "shabby" înseamnă literalmente ceva ușor uzat și șubred, dar totuși frumos în felul său. Un interior shabby chic poate include, de asemenea, un fotoliu, un taburet sau un puf confortabil, spațios și foarte confortabil. O canapea moale și stilizată, care este, de asemenea, o piesă de mobilier funcțională, va fi, de asemenea, potrivită.

Culori, accesorii și decorațiuni

Într-un astfel de interior, albul este, bineînțeles, culoarea principală, dar pot fi folosite și culori pastelate delicate, cum ar fi rozul pudrat sau roz murdar, cremele și griurile. Ideea este de a face ca interiorul să se simtă confortabil, idilic și, într-un fel, foarte romantic. Într-un astfel de interior, puteți, de asemenea, să vă lăsați imaginația să zburde în ceea ce privește alegerea decorațiunilor. Vasele frumoase din ceramică cu flori proaspete vor spori senzația romantică, dar delicată a camerei. Pe lângă ceramică, cristalele și ornamentele din sticlă funcționează, de asemenea, bine într-un astfel de interior, adăugând o anumită lejeritate.

styl shabby chic

Lămpile metalice cu abajururi elegante pot oferi un spot plăcut și confortabil. Ghivecele decorative de flori de interior vor arăta, de asemenea, bine într-un astfel de interior. Nu este nevoie să vă limitați nici în ceea ce privește textilele de casă - pernele, păturile, fețele de masă și perdelele elegante și moi sunt toate foarte potrivite și vor adăuga caracter unui astfel de interior. Merită să ne amintim că prin utilizarea unor astfel de accesorii punem în valoare caracterul întregii încăperi.