Sarcina și nașterea sunt momente foarte importante în viața fiecărei femei. Cu toate acestea, unicitatea acestor momente nu este însoțită doar de bucurie, ci adesea de disconfort și durere. Pentru a minimiza disconfortul asociat sarcinii și nașterii în sine, pe piața accesoriilor pentru naștere au apărut pufuleți confortabili, care îndeplinesc mai multe sarcini în același timp. Pufulețul este o soluție modernă pentru femeile însărcinate. Este folosit atât acasă, cât și în școlile de nașteri profesionale.

Avantajele sacului cu fasole

Beanbag-ul, datorită ergonomiei sale, are un impact pozitiv asupra sănătății și confortului femeilor însărcinate. Acest produs este fabricat din materiale ecologice umplute cu granule de polistiren. Datorită unei astfel de structuri, beanbag-ul pentru femeile însărcinate se adaptează la forma coloanei vertebrale și permite relaxarea mușchilor. Sacii flexibili și elastici își vor îndeplini perfect rolul ori de câte ori dorim să eliberăm presiunea asupra coloanei vertebrale și să relaxăm mușchii încordați. Merită să ne amintim că coloana vertebrală a femeilor însărcinate este supusă unei distribuții anormale a greutății corporale, care, în principiu, este întotdeauna asociată cu dureri de spate. Posibilitatea de a avea cel puțin o parte din naștere pe un sac de naștere este, de asemenea, recomandabilă, deoarece sacul vă permite să adoptați orice poziție care vă este confortabilă și vă ușurează tensiunea asupra corpului obosit. Din ce în ce mai mult, sălile de naștere sunt dotate cu saci de sac, care sunt de mare ajutor în aceste momente importante.

Perioada postnatală

Atât nașterea naturală, cât și nașterea prin cezariană sunt extrem de solicitante pentru femeie. Un corp obosit și dureros are nevoie de un tratament special. Poziția așezată este adesea foarte incomodă pentru tânăra mamă, care este pur și simplu atenuată cu ajutorul pernelor moi. Cu toate acestea, acestea nu aduc întotdeauna ușurarea așteptată. O soluție bună este un sac pentru șezut, care permite utilizatorului să adopte o poziție confortabilă, ușurând părțile dureroase ale corpului. De asemenea, forma ergonomică a sacului face posibilă hrănirea confortabilă a bebelușului, atât în primele zile, cât și mai târziu.

Pentru sugari și copii mai mari

Săculeții de șezut sunt recomandați și pentru bebeluși. Acestea aduc ușurare bebelușului în timpul colicilor infantile sau în timpul bolii. Sacul de fasole se înfășoară în jurul corpului bebelușului, făcându-l să se simtă în siguranță. Interesant este faptul că sacii funcționează bine și în cazul defectului cranian al bebelușului numit plagiocefalie sau cap oblic. Pentru copiii mai mari, pot fi folosite ca un scaun confortabil pentru vizionarea desenelor animate sau ca loc de odihnă.

Dacă sunteți în căutarea mai multor informații despre beanbagul de hrănire - scaunul pufo ideal pentru mamele care alăptează - faceți clic pe linkul următor

Calitate și preț

Atunci când alegeți un fotoliu pufca ajutor la naștere, merită să acordați atenție calității acestuia. Cusăturile puternice și țesătura de înaltă calitate sunt foarte importante pentru a asigura confortul femeii în timpul nașterii. Procesul energic al nașterii poate supune sacul la un test de rezistență, pe care acesta ar trebui să-l treacă cu ușurință. Cât costă o astfel de geantă? Costul achiziționării unui sac variază în funcție de mărimea acestuia și de tipul de material utilizat. Pentru o unitate mai mică va trebui să plătiți în jur de 200 de lire sterline, în timp ce pentru una mai mare va trebui să plătiți aproximativ 300 de lire sterline.

Mai multe informații interesante pot fi găsite în următoarea intrare despre sacii pentru femeile însărcinate - sacii pentru școala de nașteri