Pernă mare de ședere beanbag pernă

sunt o opțiune fantastică mai ales pentru camerele mari și spațioase. Dacă aveți suficient spațiu, puteți pune o astfel de pernă pe podea și să stați pe ea ore întregi! Pernele sunt moi și se adaptează perfect la forma corpului dumneavoastră - fermoarul și cusăturile întărite fac ca pernele să fie extrem de durabile și să vă servească pentru mulți ani lungi.

Pernele de șezut sunt disponibile în două dimensiuni - cea mai mică este dedicată copiilor. Greutatea unei astfel de perne este mai ușoară, astfel încât orice copil este capabil să o ridice și să o transporte în orice loc. O husă interioară suplimentară și sistemul Easy Cover fac foarte ușor de păstrat perna curată, iar husa exterioară o puteți schimba din când în când, atunci când vă plictisiți de o anumită culoare sau material.

Gama de perne pentru scaune este foarte largă, cu peste o duzină de țesături din care puteți alege și zeci de culori disponibile. În plus, am introdus țesături de design - cu modele sau motive imprimate. Pernele decorative - perne mai mici, pătrate sau dreptunghiulare, pe care vă puteți așeza capul - sunt, de asemenea, cu siguranță, o completare ideală a pernelor mari!

Iar pentru cei cărora le place extravaganța sau pur și simplu apreciază obiectele confortabile, vă recomandăm pernele decorative - disponibile în multe dimensiuni și zeci de culori.

Pentru a fi pe deplin funcțional, fiecare interior trebuie să aibă ceva pe care să se așeze confortabil. O soluție excelentă sub acest aspect sunt, fără îndoială, pernele de șezut, disponibile în magazinul nostru Italpouf. Acestea sunt confortabile și au huse foarte la modă, datorită cărora se vor potrivi perfect în orice design interior. Dar este acest lucru suficient pentru a vă face să le cumpărați? Haideți să aflăm ce alte avantaje au pernele noastre de șezut.

În primul rând, este important să începem chiar cu modul în care sunt confecționate pernele noastre de scaun. Fiecare dintre ele este realizată manual. Drept urmare, s-a acordat o atenție mult mai mare detaliilor de finisare. De asemenea, s-a avut grijă și de cele mai mici detalii legate de crearea unei astfel de perne. Cusăturile sunt solide, iar materialele sunt alese pentru a fi nu doar durabile, ci și plăcute la vedere. Producția manuală a pernelor noastre de scaun este importantă și atunci când vine vorba de husele interioare, pe care practic fiecare dintre pernele noastre le are.

Husa interioară cu care sunt echipate pernele noastre de scaun este realizată dintr-un material destul de subțire și aerisit. Cu toate acestea, acest lucru nu afectează în niciun fel funcționalitatea pernei noastre . Dimpotrivă! Datorită faptului că husa interioară este confecționată dintr-o țesătură fină, granulele de polistiren cu care sunt umplute pernele noastre de scaun pot "respira". Acest lucru este important atunci când vine vorba de a păstra proprietățile acestui granulat cât mai mult timp posibil. Materialul subțire în care este așezat face ca granulele să nu se uzeze prea repede și astfel nu trebuie să le înlocuim. Acesta este un alt aspect pozitiv asociat cu pernele noastre. Învelișul interior în care sunt plasați granulele ne permite să le înlocuim atunci când se uzează. Așadar, nu este nevoie să cumpărați o pernă nouă , pur și simplu selectați cantitatea potrivită de granule de polistiren din magazinul nostru și pur și simplu o înlocuiți. Procesul de înlocuire a granulelor în sine, nu vă va lua mai mult de câteva minute.

De asemenea, trebuie să acordăm atenție dimensiunilor pernelor noastre. Acestea sunt disponibile în două dimensiuni, cea mai mică fiind dedicată copiilor. Asta pentru că pernele noastre de scaun pot fi folosite atât de copii, cât și de adulți. De asemenea, un copil, în cazul dimensiunii mai mici a pernei , nu va avea nici cea mai mică problemă atunci când vine vorba de mutarea acesteia în orice loc ales. Implementarea sistemului Easy Cover, permite ca pernele să fie curățate foarte ușor. Într-o mare măsură, husele exterioare sunt impermeabile - lichidele nu se infiltrează și, în consecință, curățarea lor este foarte ușoară. Când vine vorba de utilizarea pernei pentru culcare de către copii, acest lucru va avea o importanță enormă pentru noi, ca părinți.

În plus, puteți sta atât jos, cât și culcat pe pernele noastre. Oricare ar fi opțiunea pe care o vom alege, perna va fi întotdeauna confortabilă. Acest lucru se datorează faptului că se adaptează la poziția pe care o alegem. Datorită acestui fapt, o putem folosi confortabil și fără cea mai mică afectare a coloanei vertebrale sau a întregului sistem scheletic.

Perne de scaun Italpouf

Acesta este un accesoriu capital atât atunci când vine vorba de decorarea camerei de zi, a camerei copiilor sau a dormitorului. În magazinul nostru online, există până la câteva zeci de modele de țesături din care sunt confecționate husele exterioare. Datorită acestui fapt, fiecare dintre voi va alege cu siguranță dintre ele pe cel care i se va potrivi cel mai bine. Mai mult, în magazinul Italpouf, puteți cumpăra și tot felul de accesorii care vă vor ajuta să folosiți pernele mult mai eficient - la noi sunt disponibile atât husele interioare, cât și cele exterioare de schimb. După cum am menționat deja, puteți cumpăra de la noi și polistiren granulat de înaltă calitate, care este folosit ca umplutură pentru pernele de scaun Italpouf. Expedierea are loc imediat după ce magazinul nostru a primit plata dumneavoastră. Prin urmare, nu este nevoie să vă gândiți la asta, alegeți astăzi perna de scaun cea mai potrivită pentru dumneavoastră din oferta foarte bogată a magazinului nostru.

La modă și confortabile, adică pernele de scaun, un accesoriu ideal pentru un interior modern

Perne de șezut, perne de fasole, perne mari de living , indiferent cum numiți acest produs, însuși cuvântul pernă evocă o asociere plăcută cu odihna, relaxarea sau somnul. Dacă adăugăm un design original, materiale de cea mai bună calitate, durabile, plăcute la atingere și, culmea, o umplutură moale și ergonomică, obținem un produs ideal.

Confort în camera de zi

Atunci când mobilăm spațiul unei camere de zi, al unui salon sau al unei camere de recreere, ne asigurăm că mobilierul nu este doar frumos, ci și funcțional și confortabil. Mai degrabă, o canapea tradițională, o canapea de colț sau un fotoliu ar trebui să fie selectate și compuse astfel încât să se potrivească cu stilul întregului apartament; nu este ușor să găsești un set de petrecere a timpului liber care să fie nu numai drăguț, ci și confortabil și poziționabil. Poufurile de șezut au marele avantaj că nu numai că sunt super confortabile, au un design deosebit, astfel încât se potrivesc perfect în orice interior, dar sunt și ultraușoare. În orice moment, un astfel de puf poate fi mutat în alt loc, mutat în altă cameră sau chiar dus în grădină, fără să vă faceți griji cu privire la starea coloanei vertebrale.

O piesă de mobilier perfect adaptată nevoilor dvs.

Pernele pentru scaune de podea sunt cusute manual, realizate din materiale omologate și sunt sigure pentru copii. Umplutura din polistiren granulat este ușoară și se adaptează perfect la poziția corpului atunci când stați jos. Husa detașabilă poate fi spălată cu ușurință, asigurând că perna arată bine și rămâne proaspătă pentru o perioadă lungă de timp. În plus, pernele sunt disponibile în două dimensiuni, una mică, ideală pentru un scaun confortabil pentru copii, și una mare, care creează un fotoliu, un șezlong sau o saltea confortabilă pentru adulți.

Pernă la modă, interior la modă

Pernele de scaun sunt un accesoriu perfect pentru orice interior. Multitudinea și varietatea de țesături și modele din care sunt confecționate înseamnă că fiecare poate alege o pernă care se potrivește perfect cu stilul interiorului și îi conferă un caracter unic. Motivele florale la modă în acest sezon, geometria pastelată scandinavă sau modelele fanteziste pentru copii sunt doar câteva dintre numeroasele perne disponibile în magazinul Italpouf.