Aceasta este prima postare pe blogul nostru - așa că câteva cuvinte despre noi - ca să ne cunoaștem mai bine :]

Italpouf este o firmă de modă sloooow și specialitatea noastră sunt poufurile, fotolii puf, poufuri cu bile, scăunele, perne și accesorii diverse și colorate, în principal pentru copii. Scopul produselor noastre este de a vă oferi liniște și relaxare maximă și uneori distracție. Ne proiectăm produsele încă de la început în studiourile noastre și ne străduim să alegem dimensiunea, materialul și eventualele materiale de finisare potrivite.

Folosim materiale de înaltă calitate - ne pasă de calitate, pentru că pufurile trebuie să arate bine, dar mai presus de toate trebuie să fie confortabile în utilizarea de zi cu zi. Nu folosim jumătăți de măsură - înainte de a pune în vânzare un produs, îl testăm de mai multe ori și verificăm dacă acesta va îndeplini cerințele clienților noștri!

Italpouf este un brand născut în Italia - de aici ne tragem inspirația, pentru că nu există un loc mai bun pe pământ unde, la un espresso de dimineață, ne vin în minte modele interesante care pot fi apoi transformate într-un produs pentru dumneavoastră!

Întregul proces de producție este realizat manual - începând cu pregătirea materialelor, decuparea modelului - apoi totul este cusut împreună și fiecare puf este etichetat "Hand made". - pentru că așa este cu adevărat. Atelierele noastre se află în mai multe locuri din Europa, dar peste tot menținem standarde înalte și pasiunea pentru creație. Extinderea rapidă pe mai multe piețe europene este o confirmare a calității produselor noastre și a satisfacției clienților noștri. Astăzi, produsele Italpouf pot fi achiziționate în aproape toată Europa - toate sub marca noastră, care a devenit recognoscibilă.

Pe acest blog, dorim să vă informăm nu numai despre noutățile noastre, ci vom încerca să vă transmitem și cele mai importante informații referitoare la produsele în sine, și anume cum să le folosiți, cum să aveți grijă de curățenia diferitelor materiale. De asemenea, vă vom ține la curent cu orice modificări ale ofertei noastre și, ocazional, vă vom oferi date interesante despre designul interior - inclusiv, mai ales, despre pufurile noastre.