DORIȚI SĂ RETURNAȚI BUNURILE?

Nici o problemă!

Ghid de returnare a produselor la Italpouf.ro


1. Asigurați-vă că produsul este eligibil pentru returnare
Aveți dreptul de a returna produsul achiziționat în termen de 14 zile de la data primirii coletului (dreptul de retragere din contractul de vânzare). Dreptul de returnare se aplică consumatorului. Dacă ați comandat produsul în calitate de companie - asigurați-vă că puteți returna produsul.

2. Completați formularul de returnare.

Completați formularul cu informațiile necesare, cum ar fi numărul comenzii, datele de contact și detaliile contului bancar.

3. Pregătiți produsul pentru expediere

Ambalați bine produsul. Asigurați-vă că este intact și că nu a fost folosit. Includeți orice documentație necesară, cum ar fi un formular de returnare sau numărul de comandă.

4. Expediați produsul

Returnați produsul prin servicii de curierat, servicii poștale sau personal. Nu uitați că costurile de expediere a returului sunt plătite de cumpărător. Nu trimiteți returul prin ramburs.

Trimiteți produsul înapoi pe cheltuiala dvs. la următoarea adresă:

Personeo Sp. z o.o.

Ul. Wielopole 1

33-311 Wielopole

Polonia

5. Așteptați confirmarea de returnare

După primirea produsului, magazinul va verifica starea acestuia și va aproba returnarea, dacă totul este în conformitate cu termenii și condițiile de returnare, rambursarea va fi procesată - Plata returnării poate dura între 2 și 7 zile lucrătoare.

Nu uitați:

  • Păstrați toate chitanțele și dovezile de expediere până la finalizarea procesului de returnare.
  • Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să contactați serviciul clienți al magazinului.

6. Forma de rambursare

Rambursările sunt comandate în aceeași formă în care ați plătit comanda. Dacă ați plătit comanda în numerar la livrare, dați-ne numărul de cont bancar, rambursarea se va face la numărul de cont indicat.

Vă rugăm să includeți numărul de comandă sau formularul de returnare a produsului, care poate fi descărcat mai jos:

Formular de returnare a produsului

Introdu adresa de e-mail și numărul comenzii pe care le-ai primit la confirmarea comenziiloading..Dacă întâmpinați probleme la trimiterea formularului online, vă rugăm să utilizați versiunea descărcabilă:

Descărcați formularul de retur