Care sunt dimensiunile pernei de șezut?

Perna de șezut măsoară 44 cm x 44 cm la bază și 9 cm înălțime. Aceasta este o dimensiune compactă, care asigură o ședere confortabilă pentru copii și adulți.

Care sunt posibilele utilizări ale pernei?

Perna este multifuncțională. Vă puteți așeza pe ea, o puteți folosi ca suport pentru picioare sau chiar ca o mini masă. Este perfectă pentru relaxare, lectură, vizionare la televizor și, de asemenea, pentru joaca copiilor.

Este perna de scaun ușor de transportat?

Da, perna este ușoară și ușor de transportat. Poate fi mutată cu ușurință dintr-un loc în altul, ceea ce o face un accesoriu perfect pentru orice cameră, atât în interior, cât și în exterior.

Este perna de scaun sigură pentru copii?

Da, perna de șezut este sigură pentru copii. Este fabricată din materiale non-toxice și nu conține părți mici care ar putea reprezenta un risc pentru copii.

Cum poate afecta perna de scaun aspectul sufrageriei mele?

O pernă de șezut poate adăuga culoare și stil sufrageriei dumneavoastră. O puteți asorta cu decorul dvs. existent sau o puteți folosi ca un accent de culoare. Designul său simplu, dar elegant, o face să se potrivească bine atât cu interioarele moderne, cât și cu cele tradiționale.

Se potrivește perna de șezut cu interiorul meu minimalist?

Da, perna de șezut are o formă simplă, geometrică, care se potrivește perfect în interioarele minimaliste. Culorile sale neutre și liniile curate o fac alegerea perfectă pentru un stil minimalist.

Cum pot folosi perna în amenajarea balconului sau terasei mele?

Perna de șezut este ușoară și ușor de transportat, ceea ce o face un accesoriu ideal pentru balconul sau terasa dvs. Poate fi folosită ca scaun suplimentar în timpul adunărilor în aer liber sau ca un loc confortabil pentru a vă relaxa cu o carte sau o cafea.

Se potrivește perna de șezut într-o cameră pentru copii?

Da, perna de șezut este un accesoriu excelent pentru o cameră de copii. Culorile sale luminoase și materialul moale sunt atrăgătoare pentru copii, iar designul său versatil o face potrivită pentru o varietate de stiluri de decorare a camerei copiilor.

Care este materialul Balance Recycling din care sunt confecționați beanbags?

Țesătura Balance Recycling este un material produs din deșeuri textile și de plastic reciclate, ceea ce o face o alegere ecologică și responsabilă. Materialul este rezistent la abraziune, moale și plăcut la atingere.

Fotolii puf confecționați din țesătura Balance Recycling sunt ecologici?

Da, fotolii puf confecționați din țesătura Balance Recycling sunt o alegere ecologică, deoarece materialul este produs din deșeuri textile și de plastic reciclate. Astfel, alegând astfel de produse, sprijiniți protecția mediului și reduceți la minimum deșeurile.

Cum să îngrijiți și să curățați fotolii puf confecționați din țesătură Balance Recycling?

Beanbags din țesătură Balance Recycling pot fi curățați cu o cârpă umedă și un detergent ușor. Pentru murdăria mai grea, se recomandă să scoateți husa și să o spălați separat la 30 de grade. Nu folosiți înălbitor sau detergenți puternici. Atunci când fotolii puf din țesătură Balance Recycling nu sunt utilizați, pot fi depozitați într-un loc uscat și aerisit, departe de lumina directă a soarelui, care poate duce la decolorarea culorilor. De asemenea, este o idee bună să vă asigurați că fotolii puf este aerisit și curățat în mod regulat pentru a-l păstra proaspăt și cu un aspect optim.

Sunt fotolii puf confecționați din țesătură Balance Recycling rezistenți la pete?

Țesătura Balance Recycling este durabilă și rezistentă la abraziune, dar nu este pe deplin rezistentă la pete. În caz de pete, este o idee bună să folosiți o cârpă umedă și un detergent ușor pentru curățarea pe alocuri, iar petele mai mari pot fi îndepărtate prin îndepărtarea husei care se poate spăla la mașină.

Pot fi folosite în aer liber beanbagurile realizate din țesătura Balance Recycling?

Beanbag-urile realizate din țesătură Balance Recycling sunt potrivite pentru utilizare în interior. Pentru utilizarea în aer liber, se recomandă să alegeți beanbag-uri realizate din materiale rezistente la intemperii, cum ar fi: fotolii puf pentru exterior

Ce este polistirenul granulat folosit pentru umplerea beanbags?

Granulele de polistiren sunt bile mici și ușoare din polistiren expandat (EPS), care sunt utilizate în mod obișnuit ca umplutură pentru beanbags datorită ușurinței, flexibilității și durabilității lor.

Este umplutura din polistiren sigură pentru sănătate?

Da, umplutura de polistiren este sigură pentru sănătate. Nu este toxică, este hipoalergenică și nu conține substanțe nocive.

Care sunt avantajele utilizării umpluturii din polistiren în fotolii puf?

Umplutura din polistiren este ușoară, flexibilă și durabilă, ceea ce face ca fotolii puf umpluți cu acest material să fie confortabili, să se adapteze bine la forma corpului și să își păstreze forma pentru o perioadă lungă de timp.

Cât timp își păstrează proprietățile umplutura de polistiren?

Umplutura din polistiren este un material durabil, dar în timp se poate aplatiza ușor, ceea ce face ca beanbag-ul să fie mai puțin confortabil. Vă recomandăm să reumpleți umplutura la fiecare 6-12 luni, în funcție de intensitatea utilizării. Umplutura poate fi achiziționată de aici.