Capac detasabil
Bufnițe fotoliu puf para Mareste

Bufnițe fotoliu puf para

Nou

328,00 lei

Mărimea

 • Dimensiuni L: 90 (inaltime) x 77 (latime) cm (pentru copii pana la 5 ani)
 • Dimensiuni XL: 115 (inaltime) x 90 (latime) cm (6-14 ani)
 • Dimensiuni XXL: 130 (înălțime) x 100 (l) cm (adult)
 • Dimensiunea poate varia cu +/- 5%
 • Forma: para
 • Produs lucrat manual
 • Garanție acoperire: 24 luni
 • Garantie umplere: 6 luni

Material și instrucțiuni de îngrijire

1. Husă exterioară: material de tapițerie, 100% PES

Țesătura de tapițerie este o țesătură tricotată moale, cu o textură netedă. Plăcută la atingere, neiritantă pentru piele, antialergenică.

2. Husă interioară: 100% PP

Husa exterioară este detașabilă și se poate spăla în mașina de spălat la 30°C. Nu folosiți înălbitor sau detergenți puternici.

Nu se usucă la mașina de uscat. Nu călcați.

Avantajele produsului

 • Umplutura: polistiren EPS
 • Copil prietenos
 • Hand made
 • Capac detasabil
 • Cusături întărite
 • Usor de purtat
 • Forma ergonomica
 • Confortabil și convenabil
 • Ignifug
 • Mașină de spălat

Certificate

Rezistență la abraziune: EN ISO 12947-2:2017-02

Testul la țigară: PN-EN 1021-1:2014-12

Produs fără ftalați, în conformitate cu REACH

Produs antialergic

Umplutura este certificată PZH

Materialul este certyfikat OEKO-TEX

Produs sigur pentru copii

atest oeko-texatest pzhtest papierosa

FAQ

Este un beanbag sigur pentru un copil?

Da, fotoliu puf pentru copii a fost proiectat ținând cont de siguranța copiilor. Are fermoare suplimentare pentru a preveni căderea accidentală a umpluturii și a fost confecționat din materiale care nu sunt dăunătoare pentru sănătatea copilului.

Beanbag-urile pentru copii sunt antialergice și nu provoacă reacții alergice la copii. Materialele folosite în producția sacilor de fasole nu sunt dăunătoare pentru sănătate și sunt sigure pentru persoanele care suferă de alergii.

Sunt fotolii puf pentru copii confortabili/ușori?

Da, fotolii puf pentru copii sunt foarte confortabili și oferă un loc confortabil pentru a sta și a se relaxa. Sunt ideale pentru a citi, a viziona filme sau a juca jocuri. Fotolii puf pentru copii sunt ușor de transportat și pot fi plasați oriunde. Ele sunt ușoare, astfel încât copiii le pot muta cu ușurință dintr-un loc în altul.

Sunt fotolii puf pentru copii potriviți pentru copii de vârste diferite?

Da, fotolii puf pentru copii sunt potriviți pentru copii de vârste diferite, atât pentru copii mici, cât și pentru copii mai mari. În funcție de nevoi, puteți alege dimensiunea potrivită a sacului de fasole. Pentru copiii cu vârsta de până la 5 ani vă recomandăm modelul beanbag L - pentru copiii mai mari am pregătit modelul Fotoliu Puf XL.

Cum se utilizează beanbag-ul pentru copii?

Beanbag-ul pentru copii poate fi folosit ca un loc confortabil pentru a sta, a se odihni sau a se juca. Beanbag-urile pentru copii sunt ideale pentru citit, vizionat filme sau jucat jocuri.

Sunt beanbagurile pentru copii potrivite pentru a fi folosite la școală?

Da, beanbagurile pentru copii pot fi folosite la școală, de exemplu în camera de joacă, în bibliotecă sau în sala de clasă. Copiii vor avea un loc confortabil și plăcut pentru a citi, a se relaxa sau a se juca.

Beanbag-urile pot fi folosite în grădinițe, școli sau alte unități de învățământ ca loc confortabil și plăcut pentru a se odihni, studia sau relaxa.

Beanbags pentru copii au un efect pozitiv asupra coloanei vertebrale a copilului?

Da, beanbags pentru copii pot avea un efect pozitiv asupra coloanei vertebrale a copilului, deoarece oferă o ședere confortabilă și ergonomică. Beanbags sunt flexibili și se adaptează la forma corpului copilului, ceea ce ajută la menținerea coloanei vertebrale în poziția corectă. Produsele sunt recomandate de fizioterapeuți ca fiind scaune ergonomice și confortabile care ajută la menținerea coloanei vertebrale în poziția corectă.

Beanbags pentru copii ajută la relaxare?

Da, beanbags pentru copii pot ajuta la relaxare prin așezarea confortabilă și plăcută. Beanbag-urile sunt ideale pentru citit, vizionat filme sau jucat jocuri, ceea ce poate ajuta la reducerea stresului și a tensiunii. De asemenea, pot avea un efect pozitiv în reducerea durerilor de cap, a durerilor articulare sau de spate prin forma lor ergonomică, care ajută la reducerea tensiunii musculare și la îmbunătățirea circulației sângelui.

Sunt beanbags pentru copii o opțiune bună pentru copiii cu ADHD sau alte tulburări neurologice?

Da, beanbags pentru copii pot fi o soluție bună pentru copiii cu ADHD sau alte tulburări neurologice. Beanbags oferă un loc confortabil și plăcut pentru a sta jos, ceea ce poate ajuta la reducerea hiperactivității și la îmbunătățirea concentrării. Beanbagurile pentru copii pot fi o opțiune bună pentru copiii cu autism, deoarece oferă un loc confortabil și plăcut pentru a sta, ceea ce poate ajuta la reducerea anxietății și a tensiunii.

Ce este un beanbag XL ?

Beanbag-ul XL este un scaun mare și confortabil în formă de pară, umplut cu granule de polistiren, care asigură o ședere ergonomică și plăcută pentru copii și adulți.

Sunt beanbags XL sigure pentru utilizatori?

Da, beanbag-urile XL sunt sigure pentru utilizatori și au fermoare suplimentare pentru a împiedica căderea umpluturii. În plus, beanbags XL sunt confecționați din materiale care nu sunt dăunătoare pentru sănătatea utilizatorului.

Cum se utilizează fotolii puf XL?

Beanbag-urile XL pot fi folosite ca un loc confortabil și ergonomic pentru a sta, a se relaxa sau a se juca. Sunt ideale pentru a citi cărți, a viziona filme și televizor, a juca jocuri video. Sunt excelente într-o cameră de tineret ca un scaun original și confortabil. În multe cazuri, pot înlocui scaunele dure tradiționale.

Sunt beanbags XL potrivite pentru tinerii de vârstă școlară?

Da, beanbags XL sunt potrivite pentru tinerii de vârstă școlară și pot fi folosite acasă, în camera tinerilor sau în camera de zi. Acestea sunt confortabile pentru tineri datorită așezării ergonomice și plăcute. Sunt ușor de transportat datorită construcției lor ușoare - au și un mâner.

Pot fi folosite gențile de fasole XL în spații multifuncționale, de ex. școală, birou, cafenea?

Da, beanbags XL pot fi utilizați în încăperi cu scopuri diferite ca scaune originale și confortabile. Beanbag-urile sunt foarte versatile, sunt ideale și pentru: pub-uri, bibliotecă, cabinet de terapie.

Sunt beanbags sănătoși pentru utilizatori?

Da, beanbag-urile sunt sănătoase pentru utilizatori, deoarece oferă scaune ergonomice care minimizează tensiunea musculară și previne durerile de spate. Beanbags oferă un scaun confortabil care permite mușchilor să se relaxeze, reducând astfel tensiunea și durerea. Prin urmare, beanbagurile sunt recomandate în special persoanelor care petrec mult timp stând jos, de exemplu în fața unui calculator.

Pot ajuta beanbags să reducă stresul și tensiunea?

Da, beanbags pot ajuta la reducerea stresului și a tensiunii prin așezarea confortabilă și plăcută. Beanbags oferă un scaun moale și flexibil care ajută la relaxare și la reducerea stresului. Nivelurile de tensiune musculară sunt reduse, ceea ce duce la mai puțină durere și disconfort. În plus, beanbags pot fi folosite ca parte a terapiei de relaxare sau ca parte a meditației, ceea ce are ca efect suplimentar reducerea stresului.

Sunt beanbagurile potrivite pentru persoanele cu dureri de spate?

Da, beanbag-urile sunt potrivite pentru persoanele cu dureri de spate, deoarece oferă o ședere ergonomică care minimizează tensiunea musculară și previne durerile de spate. Beanbag-urile ajută la alinierea coloanei vertebrale în poziția corectă, ceea ce se traduce prin reducerea tensiunii asupra coloanei vertebrale și reducerea durerii. Beanbag-urile pot fi deosebit de utile pentru persoanele care suferă de dureri de spate rezultate în urma unei munci sedentare sau a unei posturi necorespunzătoare.

Pot ajuta beanbags să îmbunătățească postura?

Da, beanbag-urile pot ajuta la îmbunătățirea posturii datorită așezării ergonomice care încurajează alinierea corectă a coloanei vertebrale. Beanbags oferă un scaun confortabil și flexibil care permite coloanei vertebrale să fie într-o poziție naturală, ceea ce duce la îmbunătățirea posturii. Beanbag-urile sunt recomandate în special pentru persoanele care petrec mult timp stând jos și care suferă de probleme de postură.

Care sunt utilizările beanbag-urilor mari?

Beanbag-urile mari sunt ideale pentru a fi folosite atât acasă, cât și la birou, în aer liber sau în spații publice. Ele pot fi folosite ca scaun confortabil, fotoliu sau ca element decorativ.

Pentru cine sunt concepute fotolii puf mari?

Beanbags mari sunt concepute pentru oricine apreciază scaunele confortabile și flexibile. Ele pot fi folosite de persoane de toate vârstele, de la copii până la persoanele în vârstă. Beanbags mari sunt deosebit de utile pentru persoanele care suferă de dureri de spate, tensiune musculară sau probleme posturale.

Sunt beanbags mari sigure pentru utilizatori?

Da, fotolii puf mari sunt siguri pentru utilizatori, deoarece sunt confecționați din materiale de înaltă calitate, care sunt prietenoase cu pielea și nu provoacă reacții alergice. De asemenea, fotolii puf sunt proiectați conform celor mai înalte standarde de siguranță, asigurând durabilitatea și rezistența lor. Beanbags mari pot fi folosiți de persoane de toate vârstele, de la copii la vârstnici, ceea ce îi face o piesă versatilă și practică de mobilier pentru casă.

Care sunt avantajele utilizării sacilor de fasole mari?

Beanbagurile mari oferă o ședere confortabilă și flexibilă care minimizează tensiunea musculară și previne durerile de spate. Ele pot contribui la îmbunătățirea posturii și la reducerea stresului și a tensiunii.

Fotolii puf mari sunt ușor de mutat dintr-un loc în altul datorită designului lor ușor. Beanbagurile mari sunt ideale pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior, astfel încât pot fi mutate și plasate în diferite locuri.

În ce încăperi pot fi folosite beanbags?

Beanbags mari pot fi utilizați într-o varietate de încăperi, inclusiv în camera de zi, dormitor, camera copiilor, birou, bibliotecă, terasă sau grădină. Beanbag-urile pot fi folosite în birou, în sala de așteptare, în sălile de terapie, la evenimente și întâlniri. Datorită flexibilității și ușurinței lor, beanbag-urile pot fi mutate cu ușurință dintr-un loc în altul și pot fi plasate în diferite configurații, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Pot ajuta beanbagurile mari să reducă durerile de spate?

Da, beanbagurile mari pot ajuta la reducerea durerilor de spate cu un scaun ergonomic care minimizează tensiunea musculară și previne durerile de spate. Așezarea pe un beanbag oferă un suport moale și flexibil pentru întregul corp, ceea ce ajută la reducerea tensiunii musculare și la prevenirea durerilor de spate. Beanbag-urile pot fi deosebit de utile pentru persoanele care suferă de dureri de spate care rezultă dintr-o postură proastă sau tensiune musculară.

Beanbags mari pot ajuta la reducerea stresului și a tensiunii?

Da, beanbagurile mari pot ajuta la reducerea stresului și a tensiunii prin oferirea unui scaun confortabil și plăcut care minimizează tensiunea musculară și induce o stare de relaxare. Beanbags oferă un suport ușor și flexibil pentru întregul corp, ceea ce contribuie la reducerea tensiunii musculare și la introducerea unei stări de relaxare. Beanbag-urile pot fi utilizate ca parte a terapiei de relaxare sau ca parte a meditației, reducând stresul și tensiunea nervoasă.

Ce deosebește fotolii puf din seria Design de alte modele?

Beanbag-urile din seria Design se disting prin designul lor unic, utilizarea materialelor de înaltă calitate și o manoperă atentă. Acest lucru le face nu numai confortabile, ci și un element decorativ atractiv al interiorului.

Sunt fotolii puf din seria Design potriviți pentru copii?

Da, fotolii puf din seria Design sunt potriviți pentru copii, materialul exterior și umplutura îndeplinesc standardele de siguranță și au certificate și aprobări. Acestea sunt durabile, confortabile la utilizare și ușor de curățat.

Care sunt utilizările recomandate pentru fotolii puf din seria Design?

Beanbag-urile din seria Design funcționează bine în diverse încăperi, cum ar fi camera de zi, dormitorul, camera copiilor sau chiar biroul. Datorită designului lor atrăgător, acestea pot avea atât o funcție practică, cât și decorativă. Ele sunt folosite atât în casă, cât și la birou și au, de asemenea, funcții terapeutice, de reabilitare și de relaxare.

Beanbag-urile din seria Design sunt rezistente la pete / murdărie?

Materialul nu este rezistent la pete, dar majoritatea produselor au o husă detașabilă care poate fi spălată în mașina de spălat. Atunci când nu sunt folosite, fotolii puf pot fi depozitați într-un loc uscat și aerisit, ferit de lumina directă a soarelui, care poate duce la decolorarea culorilor. De asemenea, este o idee bună să vă asigurați că beanbag-ul este aerisit și curățat în mod regulat pentru a-l păstra proaspăt și cu un aspect optim.

Sunt gențile de fasole din seria Design potrivite pentru un cadou?

Da, beanbags din seria Design sunt o idee excelentă de cadou, deoarece combină funcționalitatea și designul atractiv. Vor fi o alegere excelentă pentru copiii și adulții care apreciază confortul și estetica interioară.

Ce este polistirenul granulat folosit pentru umplerea beanbags?

Granulele de polistiren sunt bile mici și ușoare din polistiren expandat (EPS), care sunt utilizate în mod obișnuit ca umplutură pentru beanbags datorită ușurinței, flexibilității și durabilității lor.

Este umplutura din polistiren sigură pentru sănătate?

Da, umplutura de polistiren este sigură pentru sănătate. Nu este toxică, este hipoalergenică și nu conține substanțe nocive.

Care sunt avantajele utilizării umpluturii din polistiren în fotolii puf?

Umplutura din polistiren este ușoară, flexibilă și durabilă, ceea ce face ca fotolii puf umpluți cu acest material să fie confortabili, să se adapteze bine la forma corpului și să își păstreze forma pentru o perioadă lungă de timp.

Cât timp își păstrează proprietățile umplutura de polistiren?

Umplutura din polistiren este un material durabil, dar în timp se poate aplatiza ușor, ceea ce face ca beanbag-ul să fie mai puțin confortabil. Vă recomandăm să reumpleți umplutura la fiecare 6-12 luni, în funcție de intensitatea utilizării. Umplutura poate fi achiziționată de aici.

Livrare in termen 24 ore

Timp de livrare estimat:

Curier DHL, UPS, GLS - Plata la livrareVi, 15.12 - Ma, 19.12
Curier DHL, UPS, GLSVi, 15.12 - Ma, 19.12
Livrare gratuita de la 300 lei
14 zile pentru returnarea bunurilor
Descriere

Geantă de puf pentru copii în formă de bufniță. Pufuri mari

Fotoliu puf pentru copii "Bufnițe" - un loc unic de relaxare în camera copilului dumneavoastră!

Vă invităm să descoperiți produsul nostru unic - sacul puf pentru copii "Design" cu un model adorabil de bufniță. Perfectă pentru copiii cărora le place să se joace, să se relaxeze, să citească și să viseze în colțul lor. Iată ce face ca acest produs să fie unic:

 1. Design unic: geanta fotoliu puf pentru copii "Bufnițe" va încânta pe oricine o va vedea. Bufnițele drăguțe și colorate îi privesc vesel pe copii, încurajându-i să-și petreacă timpul relaxându-se. Această decorațiune unică va da viață oricărei camere de copii, creând o atmosferă unică.
 2. Confort și ergonomie: Sacul Sow puf para a fost proiectat ținând cont de confort și ergonomie. Structura sa moale se adaptează perfect la forma corpului copilului dumneavoastră, oferind un suport confortabil și stabil. Drept urmare, copilul dvs. va putea utiliza sacul pe deplin, fie că stă așezat, culcat sau se joacă.
 3. Materiale de înaltă calitate: Geanta noastră Sako este fabricată din material de poliester durabil, flexibil și ușor de curățat. Învelișul exterior poate fi îndepărtat cu ușurință și spălat în mașina de spălat, astfel încât geanta va arăta întotdeauna ca nouă.
 4. Siguranță: siguranța copiilor noștri este prioritatea noastră principală. Geanta Sako "Bufnițe" Sako are cusături duble și o închidere puternică cu fermoar pentru a preveni ca geanta să se despice accidental și să se scurgă bile de polistiren. În plus, am folosit un fermoar astfel încât copiii să nu aibă acces direct la umplutură.
 5. Dimensiuni: Punga Sako "Bufnițe" este disponibilă în 3 dimensiuni, ceea ce o face ideală pentru copiii de toate vârstele. Spațioasă,dar ușor de transportat.
 6. Avantaje: Geanta Sako pentru copii "Bufnițe" nu este doar un loc confortabil și elegant pentru a se așeza, ci și un echipament practic pentru camera unui copil. Promovează relaxarea, dezvoltă imaginația și învață independența. Este, de asemenea, un cadou perfect pentru zile de naștere sau alte ocazii importante.
 7. Practicitate: geanta Sako pentru copii "Bufnițe" este o investiție excelentă care va dura mulți ani. Datorită durabilității sale și materialelor de înaltă calitate, îi va aduce bucurie copilului dvs. nu numai în timpul copilăriei, ci și mai târziu, când va crește.
 8. Îngrijire ușoară: Datorită capacului său practic și detașabil, geanta sako "Bufnițe" este ușor de păstrat curată. Poate fi spălată în mașina de spălat la un ciclu delicat și apoi uscată la loc. Geanta va fi întotdeauna proaspătă și curată, gata pentru următoarele aventuri ale copilului dumneavoastră.

Garanție de satisfacție: Suntem încrezători în calitatea produselor noastre și ne dorim ca și dumneavoastră să fiți mulțumit de achiziția dumneavoastră. De aceea, vă oferim o garanție pentru geanta Sako pentru copii "Bufnițe". Dacă, din orice motiv, produsul nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați și vom încerca să găsim cea mai bună soluție.


Pentru fotoliu puf ca accesoriu vă recomandăm un pouf pentru picioruș saupernă pentru copii.

Pentru a completa umplerea, vă recomandăm 100 sau 200 de litri de polistiren granulat.

Nota 

chbt translated

Confortabilă, robustă și elegantă - fotoliu puf mi-a îndeplinit așteptările. O recomand cu siguranță!

Nota 

chbt translated

Această geantă sako pentru copii l este o achiziție foarte bună. Este confortabilă, robustă și bine făcută. Merită să fie recomandată!

Nota 

chbt translated

Confortabil, rezistent la pete. Ideal pentru relaxarea de zi cu zi. Foarte recomandat!

Nota 

chbt translated

Fotoliu puf este o alegere excelentă. Confortabilă și durabilă. Foarte recomandat!

Nota 

puffs

Totul este în regulă Vă recomandăm

Nota 

puffs

Geanta Sako "Bufnițe" Sako s-a dovedit a fi o soluție excelentă pentru copiii noștri. Ei au acum propriul lor loc unde se pot juca, relaxa și citi cărți. Sacul este fabricat solid, iar designul colorat cu bufnițe se potrivește atât în camerele fetelor, cât și în cele ale băieților. Sunt sigură că le va fi de folos mulți ani. Foarte recomandat!

Nota 

puffs

Am cumpărat geanta Sako "Bufnițe" pentru sora mea mai mică, care a visat la un astfel de loc de relaxare. Geanta i-a îndeplinit așteptările - este confortabilă, practică și arată foarte bine în camera ei. Singurul lucru de care mă pot plânge este timpul de livrare ușor lung, dar în cele din urmă a meritat așteptarea. În general, sunt mulțumită de achiziție.

Nota 

puffs

Am decis să achiziționăm geanta Sako "Bufnițe" pentru fiul nostru, care adoră bufnițele. Geanta s-a încadrat perfect în decorul camerei sale, adăugând farmec și culoare. Fiul nostru este încântat și folosește geanta în fiecare zi. Materialul este durabil și ușor de curățat, iar umplutura în sine pare a fi foarte confortabilă. Aș recomanda cu siguranță acest produs!

Nota 

puffs

Geanta Sako "Bufnițe" este cel mai bun cadou pe care puteam să-l primesc pentru fiica mea la cea de-a opta aniversare. Când a văzut-o, s-a îndrăgostit imediat de modelul cu bufnițe. Acum își petrece mult timp pe ea, citind cărți sau jucându-se cu prietenii ei. Manopera este foarte solidă, iar materialul este ușor de curățat. Sunt foarte mulțumită de achiziție!

Scrie-ti recenzia !

Scrie o recenzie

Bufnițe fotoliu puf para

Bufnițe fotoliu puf para

Scrie o recenzie

Buna ziua! Cum putem ajuta?