Umplutura puf 100l Mareste

Umplutura puf 100l

Nou

95,00 lei

FAQ

Ce este polistirenul granulat?

Granulele de polistiren sunt bile mici, cu un diametru de 3-5 mm, fabricate din polistiren expandat (EPS).rnDatorită proprietăților sale de izolare termică, ușurinței și flexibilității, granulele de polistiren suntrnadesea folosite ca umplutură pentru beanbags, pufuleți, perne sau jucării. Datorită structurii sale,rngranulele de polistiren se adaptează perfect la forma corpului, asigurând confort și comoditate.

Este polistirenul granulat sigur pentru sănătate și mediu?

Da, granulele de polistiren sunt sigure pentru sănătate și mediu. Polistirenul este un material inofensivrnpentru oameni, nu emite substanțe nocive în mediul înconjurător și nu este inflamabil. În plus, granulelernde polistiren sunt 100% reciclabile.

Este polistirenul granulat sigur pentru copii?

Granulele de polistiren sunt sigure pentru copii, deoarece sunt non-toxice și hipoalergenice. Nu conținernsubstanțe nocive pentru sănătate, ceea ce îl face potrivit chiar și pentru persoanele care suferă de alergiirnsau pentru cele cu pielea sensibilă. Cu toate acestea, trebuie avut grijă să vă asigurați că copiii nu au accesrnla bilele de polistiren vrac, deoarece acestea pot reprezenta un pericol de sufocare din cauza diametruluirnlor mic.

Pot fi utilizate bilele de polistiren în produsele pentru animale de companie?

Granulele de polistiren pot fi utilizate ca umplutură în produsele pentru animale de companie, cum ar firnpaturile, pernele sau jucăriile. Materialul este sigur și hipoalergenic, dar merită să vă asigurați cărnanimalele de companie nu au acces la bilele libere, deoarece acestea pot reprezenta un pericol de sufocare.rnDacă animalele dvs. de companie îl folosesc pe scară largă, este posibil să fie nevoie să reumpleți mai desrnbilele pentru a menține reziliența corectă.

Cât de des trebuie completate granulele din fotolii puf?

Frecvența cu care se completează granulele de polistiren depinde de intensitatea de utilizare a beanbag- ului și de dimensiunea acestuia. Cu cât încărcătura este mai grea și cu cât utilizarea este mai frecventă, curnatât mai repede își pierde granulația proprietățile de elasticitate. De obicei, se recomandă reumplerearngranulelor la fiecare 6-12 luni pentru a menține confortul și comoditatea optimă de utilizare. Dacărnbeanbagul este utilizat mai puțin frecvent, această perioadă poate fi mai lungă.

Care sunt utilizările granulelor de polistiren?

Granulele de polistiren sunt utilizate cel mai frecvent ca umplutură pentru beanbag-uri, care sunt mobilierrnde lounge și decorativ popular. În plus față de umplutura pentru beanbags, granulele de polistiren au ornserie de alte utilizări, cum ar fi:

  • Umplutură pentru pufuri, perne și mobilier moale
  • Umplutură pentru jucării, mascote și animale de pluș
  • Umplutură pentru ambalaje care protejează împotriva deteriorărilor mecanice
  • Elemente decorative, de exemplu, în perioada Crăciunului

Care sunt avantajele peleților de polistiren ca umplutură pentru fotolii puf?

Granulele de polistiren sunt ușoare, flexibile și elastice, ceea ce înseamnă că sacii cu umplutură suntrnfoarte confortabili pentru a sta și a se odihni pe ei. În plus, granulele de polistiren sunt rezistente larnmirosuri și ușor de curățat.

Granulele de polistiren au multe avantaje față de alte materiale de umplutură, cum ar fi vată, spumă saurnbile de silicon. Principalele avantaje ale granulelor de polistiren includ:

  • Ușurința: granulele de polistiren sunt foarte ușoare, ceea ce face ușor de transportat și de căratrnbeanbags sau pufuleți.
  • Elasticitatea: acest material se adaptează bine la forma corpului, asigurând confort și comoditate înrnutilizare.
  • Izolare termică: granulele de polistiren au proprietăți de izolare termică, datorită cărora menținrntemperatura în interiorul beanbag-ului sau pufului.
  • Durabilitate: polistirenul granulat este durabil, ceea ce înseamnă că produsele umplute cu acesta îșirnpăstrează proprietățile pentru o perioadă mai lungă de timp.
  • Hipoalergenic: datorită structurii sale, granulele de polistiren sunt hipoalergenice și sunt potriviternpentru persoanele cu alergii sau cu piele sensibilă.
  • Ușor de întreținut: granulele de polistiren nu absorb umezeala sau mirosurile, ceea ce face carnprodusele umplute cu ele să fie ușor de întreținut.

Sunt granulele de polistiren rezistente la umiditate?

Granulele de polistiren sunt sensibile la umiditate și se pot deteriora dacă sunt expuse la un contactrnprelungit cu apa. Se recomandă să depozitați granulele într-un loc uscat și să le protejați de umiditate.

Sunt granulele de polistiren ușor de utilizat?

Da, granulele de polistiren sunt foarte ușor de utilizat și pot fi umplute în fotoliu puf la domiciliu.rnGranulele pot fi adăugate sau îndepărtate cu ușurință din saci pentru a personaliza duritatea și formarnacestora. Umplerea sacilor cu granule este simplă și durează puțin timp.

Livrare in termen 24 ore

Timp de livrare estimat:

Curier DHL, UPS, GLS - Plata la livrareVi, 08.12 - Ma, 12.12
Curier DHL, UPS, GLSVi, 08.12 - Ma, 12.12
Livrare gratuita de la 300 lei
14 zile pentru returnarea bunurilor
Nota 

chbt translated

Granulele de polistiren pe care le-am cumpărat s-au dovedit a fi umplutura perfectă pentru pufurile mele. Este ușoară, dar oferă totuși o structură și un confort bun. Aș recomanda-o cu siguranță

Nota 

chbt translated

Peletele de polistiren achiziționate pentru umplerea pufurilor sunt de o calitate excelentă. Pufurile mele sunt acum confortabile și durabile. Îi recomand!

Nota 

chbt translated

Peletele de polistiren achiziționate mi-au satisfăcut așteptările. Ideal pentru umplerea pufurilor. Îl recomand cu sinceritate!

Nota 

chbt translated

Granulele de polistiren achiziționate sunt ușoare și ideale pentru umplerea pufurilor. Sunt mulțumit de achiziție

Scrie-ti recenzia !

Scrie o recenzie

Umplutura puf 100l

Umplutura puf 100l

Scrie o recenzie

3 alte produse din aceeasi categorie
Buna ziua! Cum putem ajuta?