Dozator chimic plutitor + tablete multifuncționale de 0,5 kg Mareste

Dispenser chimic plutitor + 0,5 kg tablete multifuncționale

Nou

58,00 lei

Date tehnice

Recenzii

Scrie o recenzie

Dispenser chimic plutitor + 0,5 kg tablete multifuncționale

Dispenser chimic plutitor + 0,5 kg tablete multifuncționale

Scrie o recenzie

Livrare in termen 24 ore

Timp de livrare estimat:

Curier DHL, UPS, GLSMi, 23.10 - Lu, 28.10
Livrare gratuita de la 300 lei
14 zile pentru returnarea bunurilor

MULTI-0.5KG-58210

Dozator chimic plutitor + tablete multifuncționale de 0,5 kg

MULTI-0.5KG-58210

Dispenser chimic plutitor

Distribuitorul plutitor albastru de produse chimice pentru piscine de la Bestwat este un dispozitiv eficient în lupta împotriva murdăriei și bacteriilor. Este foarte practic, ușor de utilizat și eficient.

Pur și simplu puneți tableta în el sub capac și dozatorul își va începe funcționarea. Este fabricat din polipropilenă rezistentă, rezistentă la coroziune.

Mod sigur de aplicare a substanțelor chimice

Dezinfectează eficient apa, previne acumularea de contaminanți, oferindu-vă 100% siguranța că apa din piscina dvs. este curățată și sigură.

Dozatorul este ușor și plutește ușor pe suprafața apei. Cu ajutorul unui inel reglabil, puteți controla doza de detergent distribuit.

În plus, datorită încuietoarei cu două funcții a capacului, puteți fi siguri că copiii nu vor ajunge la conținutul dozatorului.

MULTI-0.5KG-58210
MULTI-0.5KG-58210

Tablete multifuncționale 25 buc - 20g 0,5 kg.

Dacă doriți să vă ocupați de dezinfectarea constantă a apei din piscina dvs. de grădină, merită să obțineți un preparat multifuncțional care o va face în mod cuprinzător. Tablete de clor 20 g, care se dizolvă lent, în același timp previn formarea algelor și facilitează flocularea..

Tablete multifuncționale:

Formulă multifuncțională de comprimate de clor de 20 g pentru dezinfectarea permanentă a apei din piscină. Previne formarea algelor și facilitează flocularea.

  • Tablete 20 g cu dizolvare foarte lentă, multifuncționale pentru utilizare continuă.
  • Asigură dezinfecția cu clor.
  • Previn formarea algelor (efect algonostatic).
  • Facilitarea floculării (lipirea particulelor de murdărie pentru o captare mai ușoară de către pompă).
MULTI-0.5KG-58210
MULTI-0.5KG-58210

Acțiunestrong>: Au efect biocid asupra tulpinilor: Pseudomonas aerginosa, Staphylococcus aureus la o concentrație de 1 mg/l timp de contact 60 min. t. 20C și algicid la o concentrație de 10mg/l timp de contact 60 min. t. 20C.

Aplicare: 1 comprimat de 20 g este suficient pentru aproximativ 2000 litri de apă de piscină timp de aproximativ o săptămână.

Tabletele trebuie dozate prin introducerea lor în flotorul de dozare sau în skimmer..

În funcție de starea vremii, temperatura apei și numărul de scăldători, efectul tabletei este suficient pentru 8 până la 14 zile. Se recomandă efectuarea clorinării șoc, la fiecare 2 - 3 săptămâni. Se recomandă menținerea conținutului de clor liber în bazinul piscinei la 0,6 mg / l, iar în bazinele cu hidromasaj la 1mg / l și o valoare a pH-ului de 7,0-7,4 (conform standardului DIN).

IMPORTANT: Dozăm chimia tabletelor numai cu un dozator sau skimmer! Dacă scăpați comprimatele direct în piscină, riscați Colorarea.

MULTI-0.5KG-58210