Oxigen activ în comprimate 20g - 1KG. Mareste

Oxigen activ în tablete 20g - 1KG

Nou

90,00 lei

Date tehnice

Recenzii

Scrie o recenzie

Oxigen activ în tablete 20g - 1KG

Oxigen activ în tablete 20g - 1KG

Scrie o recenzie

Livrare in termen 24 ore

Timp de livrare estimat:

Curier DHL, UPS, GLSMi, 23.10 - Lu, 28.10
Livrare gratuita de la 300 lei
14 zile pentru returnarea bunurilor

  • Tablete rapid dizolvabile 20g pentru dezinfecția apei din piscină.
  • Trebuie combinate cu Aquablanc A.
  • Activitate biocidă împotrivastrong> tulpinilor: Pseudomonas aeruginosa și Staphylococus aureus la o concentrație de 320 mg/l timp de contact 60 min. t. 20C.
    Aplicarestrong>: Prima doză: 10 comprimate și 400ml Aquablanc A pentru fiecare 15m3 de apă. Dozare de urmărire: o dată pe săptămână 5 comprimate pentru fiecare 15m3 de apă. Lăsați să se dizolve în flotorul de dozare și o dată pe săptămână adăugați 100ml de Aquablanc A direct în piscină pentru fiecare 15m3 de apă. Pentru a determina și controla cu exactitate cantitatea de dozare, verificați conținutul cu un dispozitiv de testare a oxigenului. Conținutul după 2 ore de la dozare nu trebuie să fie mai mic de 8mg/l, nu trebuie să scadă sub 5mg/l. Dozarea trebuie efectuată seara.
    Note:
    La temperaturi mai ridicate ale apei, la un număr mare de scăldători, după o furtună, utilizați o clorinare mai intensivă cu Chemochlor T-Granulate 65. În timpul unei absențe mai lungi, Chemochlor T comprimate mari 200g - puneți în dozator (skimmer) și scoateți când vă întoarceți. Valoarea pH-ului trebuie menținută la 7,0-7,4.
    NOTĂstrong>: Descrierea completă a produsului și instrucțiunile exacte de utilizare se află întotdeauna pe eticheta ambalajului - atunci când dozați chimia pentru piscină, vă rugăm să urmați numai recomandările producătorului de pe eticheta produsului. Eticheta produsului poate diferi de cea prezentată în imagini.