Chemochlor pH MINUS granule 1.5 KG Mareste

Chemochlor pH MINUS granulat 1,5 KG

Nou

44,00 lei

Date tehnice

Recenzii

Scrie o recenzie

Chemochlor pH MINUS granulat 1,5 KG

Chemochlor pH MINUS granulat 1,5 KG

Scrie o recenzie

Livrare in termen 24 ore

Timp de livrare estimat:

Curier DHL, UPS, GLSMi, 23.10 - Lu, 28.10
Livrare gratuita de la 300 lei
14 zile pentru returnarea bunurilor

Chemochlor pH MINUS este utilizat pentru a reduce valoarea pH-ului din apa de piscină de la alcalină la intervalul ideal de 7,0-7,4. Produsul este disponibil sub formă de granule acide și, prin urmare, poate fi depozitat timp de mulți ani. Este deosebit de potrivit pentru dozarea manuală și nu conține cloruri.
Scop de utilizare: 1,5 kg de granule pH minus sunt suficiente pentru a reduce valoarea pH-ului cu aproximativ 0,2 în 100 m3 de apă din piscină. Apa dură necesită o doză mai mare, iar apa moale o doză mai mică.
Dozați în porții mai mici (sub formă de soluție în apă) în diferite puncte turnate în piscină. Verificați din când în când modificarea valorii pH-ului. Valoarea recomandată a pH-ului este de 7,0 - 7,4. Nu turnați în apropierea părților metalice. Țineți recipientele închise în permanență.
Nota: Coroziv sub formă de soluție..
NOTĂstrong>: Descrierea completă a produsului și instrucțiunile exacte de utilizare se află întotdeauna pe eticheta ambalajului - atunci când dozați chimia pentru piscină, vă rugăm să urmați numai recomandările producătorului de pe eticheta produsului. Eticheta produsului poate diferi de cea prezentată în imagini.