Chemochlor Tablete multifuncționale 20g - 5KG. Mareste

Chemochlor Tablete multifuncționale 20g - 5KG

Nou

264,00 lei

Date tehnice

Recenzii

Scrie o recenzie

Chemochlor Tablete multifuncționale 20g - 5KG

Chemochlor Tablete multifuncționale 20g - 5KG

Scrie o recenzie

Livrare in termen 24 ore

Timp de livrare estimat:

Curier DHL, UPS, GLSMi, 23.10 - Lu, 28.10
Livrare gratuita de la 300 lei
14 zile pentru returnarea bunurilor

Chemochlor Tablete multifuncționale 20g - 5KG.

Model: CHEMOFORM MULTITABLETS-5kg.

Chemochlor Tablete multifuncționale 20g - 5KG.

Dacă doriți să vă ocupați de dezinfecția permanentă a apei din piscina din grădină, merită să vă procurați un preparat multifuncțional care să o facă în mod cuprinzător. Tablete de clor 20 g, care se dizolvă lent, în același timp previn formarea algelor și facilitează flocularea.

Nu puneți comprimatele direct în rezervoare din plastic sau căptușite cu folie - materialul se poate decolora. Pentru o descriere completă a produsului și instrucțiuni detaliate de utilizare, vă rugăm să consultați eticheta ambalajului. Eticheta produsului poate fi diferită de cea prezentată în fotografii.

Chemochlor Tablete multifuncționale:

Tablete de clor multifuncționale de 20 g pentru dezinfecția permanentă a apei din piscină. Previne formarea algelor și facilitează flocularea.

  • Tablete 20 g cu dizolvare foarte lentă, multifuncționale pentru utilizare continuă.
  • Asigură dezinfecția cu clor.
  • Previn formarea algelor (efect algonostatic).
  • Facilitarea floculării (lipirea particulelor de murdărie pentru o captare mai ușoară de către pompă).

Acțiunestrong>: Au efect biocid asupra tulpinilor: Pseudomonas aerginosa, Staphylococcus aureus la o concentrație de 1 mg/l timp de contact 60 min. t. 20C și algicid la o concentrație de 10mg/l timp de contact 60 min. t. 20C.

Aplicare: 1 comprimat de 20 g este suficient pentru aproximativ 2000 litri de apă de piscină timp de aproximativ o săptămână.

Tabletele trebuie dozate prin introducerea lor în flotorul de dozare sau în skimmer. În funcție de starea vremii, temperatura apei și numărul de scăldători, efectul tabletei este suficient pentru 8-14 zile. Se recomandă efectuarea clorinării de șoc, la fiecare 2 - 3 săptămâni. Se recomandă menținerea conținutului de clor liber în bazinul piscinei la 0,6 mg/l, iar în hidromasaj la 1mg/l și o valoare a pH-ului de 7,0-7,4 (conform DIN.).

Notă, importantă: Dozăm chimia tabletelor numai cu un dozator sau skimmer! Dacă scăpați comprimatele direct în piscină, riscați Colorația!

Cod produs: MULTITABLETS-5KG;