Aquablanc A pentru dezinfecție 1L. Mareste

Aquablanc A pentru dezinfecție 1L

Nou

45,00 lei

Date tehnice

Recenzii

Scrie o recenzie

Aquablanc A pentru dezinfecție 1L

Aquablanc A pentru dezinfecție 1L

Scrie o recenzie

Livrare in termen 24 ore

Timp de livrare estimat:

Curier DHL, UPS, GLSMi, 23.10 - Lu, 28.10
Livrare gratuita de la 300 lei
14 zile pentru returnarea bunurilor

Lichid pentru dezinfectarea apei din piscine prin metoda oxigenului. Susține acțiunea oxigenului activ.
  • Acțiune bactericidă și antialge.
  • Susține acțiunea formulei Aquablanc O2.
  • Algecide la o concentrație de 80 ml/m3 t. 19C timp de contact 24 ore. Biocid pentru Pseudomonas aeruginosa la 100 ml/m3 timp de contact 60 min. t. 20C, Staphylococcus aureus la 20 ml/m3 timp de contact 60 min. t. 20C.
    Aplicație:.
    Imediat la umplerea sau schimbarea sistemului Aquablanc, aproximativ 300 ml de Aquablanc A pentru fiecare 10 m3 de apă (10.000 litri).
    Doza de urmărire: La fiecare 14 zile 100 ml de Aquablanc A pentru fiecare 10 m3 de apă. O dată pe săptămână 100 g = 1 măsură de Aquablanc O2. Aquablanc A nu trebuie adăugat în skimmer, trebuie dozat direct în apa piscinei. În piscinele cu valuri artificiale și în bazinele fântână, doza trebuie calculată în funcție de capacitatea piscinei. Dozați Aquablanc O2 puțin mai frecvent și în cantități mai mari. Dacă este posibil, dozați seara. Dacă apa este deosebit de grea sau după o absență îndelungată, Chemochlor T-Granulate 65 poate fi utilizat pentru a elimina turbiditatea. Conținutul de oxigen din bazinul piscinei nu trebuie să fie mai mic de 0,5 mg/l. Valoarea pH-ului trebuie menținută la 7,0 - 7,4 (în conformitate cu standardul DIN).
    NOTĂstrong>: Descrierea completă a produsului și instrucțiunile exacte de utilizare se află întotdeauna pe eticheta ambalajului - atunci când dozați chimia pentru piscină, vă rugăm să urmați numai recomandările producătorului de pe eticheta produsului. Eticheta produsului poate diferi de cea prezentată în imagini.