Chemochlor T Tablete 20g - 1KG. Mareste

Chemochlor T Tablete 20g - 1KG.

Nou

54,00 lei

Date tehnice

Recenzii

Scrie o recenzie

Chemochlor T Tablete 20g - 1KG.

Chemochlor T Tablete 20g - 1KG.

Scrie o recenzie

Livrare in termen 24 ore

Timp de livrare estimat:

Curier DHL, UPS, GLSMi, 23.10 - Lu, 28.10
Livrare gratuita de la 300 lei
14 zile pentru returnarea bunurilor

Chemochlor T Tablete 20g - 1KG.

Model: CHEMOFORM T-TABLETKI-1kg.

Chemochlor T Tablets sunt tablete stabilizate de clor solid de 20 g cu un conținut de clor activ de aproximativ 90% pentru dezinfecția solidă.

  • Foarte lent solubil.
  • Potrivit pentru apă dură.

Efect biocid asupra tulpinilor: Psudomonas aeruginosa și Staphylococcus aureus la o concentrație de 8 mg/l timp de contact 120 min. t. 20C.

Mod de utilizarestrong>: Pentru prima doză: doza de bază: 2 - 3 comprimate pentru fiecare 10m3 de apă.

Doza de urmărire: la fiecare 4 - 6 zile doza de 1 - 2 comprimate pentru fiecare 10m3 de apă. Dozarea dublă este utilizată în condiții meteorologice extreme și în cazul unui număr mare de scăldători. Dozarea se efectuează pe cât posibil seara, prin intermediul unui flotor sau dozator de dozare.

Controlul valorii pH-ului apei și al conținutului de clor. Conținutul de clor liber recomandat 0,6 mg/l pentru piscine și 1 mg/l pentru hidromasaje, pH 7,0 - 7,4 (conform standardului DIN) - verificați săptămânal.

Nota, important:

Distribuiți chimia tabletelor numai cu un dozator sau cu un skimmer! Dacă scăpați tabletele direct în piscină, riscați REDUCERE!

NOTĂstrong>: Descrierea completă a produsului și instrucțiunile exacte de utilizare se află întotdeauna pe eticheta ambalajului - atunci când dozați chimia pentru piscină, vă rugăm să urmați numai recomandările producătorului de pe eticheta produsului. Eticheta produsului poate diferi de cea prezentată în imagini.

Cod produs: T-TABLETKI-1KG;